[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (40)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
理文for the bad of 匡狂?
📅INTERNATIONAL WOMEN'S FRIENDLY MATCH

Oct | Myanmar 🇲🇲 🆚🇭🇰 Hong Kong

The Myanmar Women's National Team will play two friendly matches against the Hong Kong Women's Team.

Both matches will take place in Myanmar.

#MFF
https://youtu.be/vbyNyote67A?si=cudOThMONzmSf9UD
場波去到1:10就好大聲
Good old times

覺爺我講緊由治及興嘅香港
聽日名義上係南區主場。
3分鐘嗰陣鄭兆均天神下凡完全唔充數,可惜之後羅梓駿條仆街控唔到羅拔圖嘅長傳
球隊明天將會係下午3時係蒲崗村道公園迎來球會首場乙組聯賽。將會出戰上季乙組季軍MG,球隊上下相信會係一場好大既挑戰,球隊好多球員無論係東昇或者公民時代,每次對戰MG都係一場惡戰,相信今場都唔會例外。但球隊如果想再次升班,呢場比賽一定需要克服同戰勝。

同時為咗答謝媒體以及球迷嘅支持,如果喺留言度估到球隊呢場比賽準備嘅秘密武器s。同你將會送出今季秘密武器s波衫一件!

多謝支持宜嘉!

閘位踢左翼
唔續mixu都係一個德政黎
雙閘戰術 但迫和到巴林都係咁上下
Mixu 真係搞唔掂
真係學嗰條友踢唔到波都要踢人都唔係咁易
因為人地一個ONE TWO 波已經彈左去第2度
佢算keep到 2024都係控到彈彈波咁
佢係得咁多 而家港隊後備位都無埋
連余煒廉都踢得起
反而佢不進則退
會唔會到時變愛沙尼亞細菜
聽日可唔可以比孫銘打左前
咁多要求放世侄打正選
聽日狼sir 帶隊last dance?
Matt Holland 愛回家?
足總技術部全部英國教練
同聲同氣?
弟兄姊妹
支持如果我哋跟住踢到阿富汗咁勁嘅話
直譯返ig個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞