香港運動員 巴黎殘奧暨綜合討論區(198)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
好正 搽指甲油
唉 唔敢有期望
佢地打得開心就好
點都會支持輪劍隊!
真係唔洗做讀心神探
唔係好fd唔等於要討厭其他人
原來有分別,我冇特登去留意

老是常出現
真係好似
估中又點算啦
https://www.worldboccia.com/wp-content/uploads/2024/07/2024-New-Taipei-City-World-Boccia-Cup-Competition-Guide-compressed.pdf

佢係去睇佢啲對手比賽
個比賽有BC3只係香港冇報
條link 11頁有講
follow都冇follow 仲會咁神心自費飛去睇
嗱咁我照住佢原話講啫 冇加冇減冇讀心
佢話睇選手比賽 冇話咩國家嘅選手定港隊
你當我理解錯”選手”呢part啦
佢話備戰架
anyway 都係八卦點解佢哋咁唔frd
留到咁耐都未訓嘅都係真港隊支持者
備戰嘅話點都係睇對手唔會隊友喇
新舊版區旗
指甲上面仲有圖案
龍哥頭髮、耳環同指甲都有好有心機整
聽日又有游水
游足咁多日
太多級別
有排游
張沅對自己要求好高
個人賽話自己未如理想
團體都係不過不失
其實女女已經好勁啦
比賽就係咁 緊張少少就會影響發揮
https://paris2024.sportsroad.hk/%E5%B7%B4%E9%BB%8E%E6%AE%98%E5%A5%A7%E3%83%BB%E7%9B%B4%E6%93%8A%EF%BD%9C%E9%8D%BE%E5%A9%89%E8%90%8D%E3%80%8C%E5%AE%88%E5%B0%BE%E9%96%80%E3%80%8D%E5%88%9D%E9%AB%94%E9%A9%97%E6%84%9F%E7%B7%8A%E5%BC%B5/?fbclid=IwY2xjawFHCeZleHRuA2FlbQIxMQABHRiu_2XkgpTWfRBziNWwErv-AkB8haCaOwtFfp_ziK13XW3Q8h56YAxxaw_aem_HwajukWt5OeJyHA66_CsRg

至於同為B級劍手的鍾婉萍就在銅牌戰後備上陣「守尾門」,迎戰意大利名將Beatrice Vio,她賽後指生涯首次負責最後一局,賽前特意尋求心理學家支援:「因為怕自己想太多會影響發揮,所以找到港隊心理學家傾談,最後就是盡力做好計劃,但對手打法好像跟我們之前分析有點變化,所以打得不夠順暢。我都有感受到翠怡平日『守尾門』的緊張,但已經盡全力。」

有時間比鍾B搵心理學家 應該一早知道意粉擺Vio係尾?
不過鍾b唔算打得差啦
Vio當佢A級選手架啦
上屆已經勁到癲
對面係A級能力,仲要無視規則,鍾B拎到分都好叻
YouTube睇碌波重播好煎熬,丘雨勤同郭子龍成日講廢話
領先到就相當有利

我都知你阿媽係女人
丘雨勤真係唔望畫面
跌波果下佢有佢講都唔睇畫面
佢兩個仲會互相搶口
Feel到丘係想話俾觀眾知佢識睇過燈籠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞