索尼新作《Fairgame$》會成為《Concord 星鳴特攻》2.0?同為服務類型遊戲 外媒:內部評價不錯

89 回覆
3 Like 17 Dislike
佢地可以直接出隻BL game
同類型有免費,做乜要俾錢,加埋啲角色趕客
Sony依幾年業績好唔好其實 PS5 開波雷聲大 然後冇咩Game玩近年上得新聞作品多數PC玩到 再唔係就 Switch… Sony d game本來就少玩
不斷係啲飯到加少少屎,仲賣到就話大家鐘意食屎味飯,不如整盆屎出黎,一定大賣,點知買家反枱就話唔係大家唔食屎 ,係我盆屎個臭味較唔岩者,下次再出一盆一定大賣。
《Fairgame$》將讓你化身現代版的羅賓漢,打破規則、追尋驚險刺激的體驗和收集酷炫的戰利品。闖入世界各地的禁地,像在糖果店裡的孩子般,想拿什麼就拿

呢隻好明顯係零元購概念遊戲,冇黑人就唔玩
唔好睇少鬼佬想做武士既心
switch性能不及ps,但任天堂始終係遊戲公司
可以度身訂造一隻薩爾達去就返switch。
而且任天堂始終係百年遊戲商,花札起家,
識出啲玩家想要既野。品牌係老,
但出既遊戲係好玩。

sony而家痴埋woke度,唔知會衰幾多年。
世界通返之後D遊戲開發商要還架啦
有對馬戰鬼
佢地唔會嫌多
差在想ubi死既心會唔會大啲
等睇黑馬嬲班pr又沖入黎
留名睇爆死多次
政確主機 5 Pro

Political correctness Secure 5 Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞