索尼新作《Fairgame$》會成為《Concord 星鳴特攻》2.0?同為服務類型遊戲 外媒:內部評價不錯

89 回覆
3 Like 17 Dislike
有無諗過CEO都係妖魔之一
當時決定收購間垃圾工作室嘅
應該係吉姆·瑞安 (Jim Ryan)
已退任無仇報
concord內部評價唔好咩
Helldiver成功係因為佢戴住頭盔睇唔到個人咩色
擺明係內部自我感覺良好先格硬出
beta個勢咁唔對路正路都唔會格硬出
作為打工仔
你敢唔敢因為你comment而阻住公司嘅大project出
咩更大罪
佢哋先係原兇

班撚屌就係要有LGBT先肯科水
隻game tag自己係lgbt,又整d on9 pronoun都唔算,一句你認為係鳩tag就帶過
因為根本無實際LGBT內容, 唔係鳩tag係乜
整個pronoun就可以話係LGBT, 唔撚係掛
我一定出聲,反正唔搞咪又係我比人裁。
玩打劫用多D黑人又無乜遺和感
D角色我真係唔覺得lgbt會咁樣整
連冇樣睇既機械人都整到柒撚矇矇咁
盔甲唔開性別唔關lagbt事啦掛
點解要整個垃圾桶出黎
你覺得?16個角色唔係基就殘廢,仲要無性別定型,雙性都有,咁都唔係lgbt你不如幫幫手掃返1000套黎撐場
呢單野係衰Woke 撚架喇,d 角色唔係黑人憎到呢個程度新game 唔會衰到得幾十個人玩
我意思係左癌根本就唔係為lgbt
只係班友自己審美有問題仲想迫人接受
lgbt俾佢地擺上枱你唔接受佢d「美術」就係歧視人
左膠企住個高地你屌鳩佢又話你唔包容一陣雞埋你呀
正路都係班高層責任㗎喇

細粒果 d人微言輕公開講出嚟除非你夠多人,唔係最多咪覆返你多謝你嘅意見
一個唔好彩仲要俾班 woke撚同事唱同杯
最穩陣就係同 manager講然後一層層傳上去

不過睇 Concord個 lead designer定邊個 d嘴臉就算收到呢 d comment就唔慌會改
然後放任同 approve呢 d設計嘅又係再高一層嘅人

抵死 get woke and get broke
beta負評如潮都仲敢出, 一係傻左, 一係特登整死隻game
Origin打後全部都等8折先買
屌!黑妹女主角
機會嚟喇,大家可唔可以畀個double combo Sony等佢wake up. go woke go boke.

#條動畫quality好高,勁靚,可惜....
遊戲野都係比返東亞人呀頭做算啦
要講woke
嗰陣APEX咪又係gay佬黑人亞洲人醜人出晒嚟
真係好玩班反woke嘅人都係死死地走返去玩
隻game本身個玩法已經out撚晒
有幾多靚女都冇用
8折? 80% off先都未遲
why not both
不如岀隻驚叫

Muslim : Road to Martyrdom 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞