[最怕以後 位置再下沉] 曼聯終極FF轉會區 [2834]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我真係吹下水架咋 因為唔係講緊我自己 而只係身邊嘅人
🚨 - Possible left wing signings for free, via @ESPNnl:

• Cavaleiro
• Ivan Perisic
• Jesé
• Memphis Depay
• Anthony Martial
• Ahmed Musa
• Ounas
• Younes Namli
• Carlos Vela
00 都未做到滿血 的大力臣
真曼點反
我無錢收都真曼
唔同風格定位喎
00 繼續升lv 定位都是 串聯中場 推進 長短傳分波 控節奏
迪比都可以回家
唔夠翼? Welcome Memphis Depay, Anthony Martial
想要個 left back 多過 left wing 列基朗回家
有ching話 masa就係買返黎打左右back
爛牙佬
轉狗有火,真曼confirmed!!
呢個fotomac 好似係啲最唔可信嘅土耳其source嚟
衰過平時個啲daily mail
之前有個fg做 citadel hedge fund 幾百k月薪,不過真係萬中無一
Carlos Vela原來仲未退休 呢個名好似聽左好多年
最top嗰d係
問題係有幾多個做到最top
利申fg嗰陣唔達連登標準
巴洛迪利有呢個record咁勁架
Dalot算唔算係球盲探測器
未就係得個一個兩個extreme case ,不過真係啲FG唔好FF 自己有機會有,要又勁又有關係
如果有80 90k fg 除左父幹,一係就有關係賺唔少佣金除返開
普通科畢業唔好講連登標準,突破FG標準25K都唔易,叻既未幾年達標
唔怪得曼聯咁廢 冇腳好波已經係全隊最高分
leave the football before the football leaves you

肥shaw 馬拉
又到國際賽期係咪夠鐘傷好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞