[最怕以後 位置再下沉] 曼聯終極FF轉會區 [2834]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
放米路同自轉一定出撚硬事
放米路簽拉老母呢
鳩吹,走咗邊到夠人用
拉老母同米路都唔同位 烏雞都要後備 拉老母嗰位應該係OO似啲
放自轉的話幾可肯定 自後個主要陣容唔行兩翼打4222
米路就唔好放啦 等冬季或者夏季轉會收返少少就算
Hahaha你老豆好過癮
平時有冇陪返老豆睇痢
未又係6號位得一個人,8號位變3件
免簽拉比老母都其實ok,幫oo輪換下又學下野
我都唔預大力臣仲踢到
我覺得唔應該放嘅係轉,因為我仲係對Diallo 傷病唔放心,對白果日就算抽走福後都係換麥出嚟,如果借走轉,更加肯定福會場均90分鐘

路就睇下有冇買斷,如果有又價碼ok,我當借出去係為下年部署,而且可以搵老母頂嘅
中學生欲火焚身 到山上打羽毛球
https://lih.kg/3777699

年代唔同無計啦
而家有社交媒體 球員之間關係都好左
其實講真都係防中用一個㗎啦,如果佢想Ugarte+路打雙防試下都得,反正問題係有時上得太多人,如果Mainoo覺得前啲發揮好啲咪試下再前一格,反正Mount又傷幾星期

總好過,一個前鋒企中場減低自己威脅,另一個中場但企位同前鋒無異
得一隻防中傷就未大穫
賣家簽完臨約收完大訂申請破產會點
https://lih.kg/3777650

可以咁樣呃人訂
講真,我覺得嘅係,球員要失位嘅話,打邊度都可以失位㗎啦,防中企係唔係防中企嘅位置即係失位就唔通叫有防中咩?難度會因為一個球員打防中就唔失位?問題係點樣令球員錯位都唔會將佢弱點show俾大家睇啫
曼簽FA球員係唔係可以照註冊到?
賣家律師夾埋呃嘅無得避

律師都唔可信,專業服務業變遺址
詐騙之都
得, squad list最遲9月14號交上去
一手呃, 二手呃, 只要夠膽做就得

多數人一生最大投資, 乜保障都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞