【理性分析】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCLXXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
條友上半場2張黃牌比阿仙奴 0張牌比白禮頓就知啦
屌阿達調動
john wt 9
Honestly love the facts that Edu is here sharing his thoughts etc. For so many years Arsenal have been very closed in terms of communication based off of decisions made in transfer windows etc. This is a massive step in the right. direction and give credit where it is due the Kronkes have stepped up and have been backing the manager and staff so good on them man.
果間播紐已經屌過佢
輸完熱+曼城 可以ALL IN FA CUP
講責任嘅飯狗點都有
不過最多都係一成到
費文同裁判問題大好多
都有人講過要賣Saka
ON撚9
人地哥狗都識話雞蟲傷唔撚去
阿仙奴就好似傻仔咁,俾人黑到上門都照去
俾D骨氣扮傷唔撚去啦屌,擺個款俾班撚樣睇嘛
佢搞乜春
竟然揀30, 爆大冷
250竟然著30號
有陣nk味
估唔到重奪一季係冇10號同14號
史三零
仲以為會一係揀10號一係揀31
小黑哥迴光返照
唔怪之得唔係31啦
原來31 俾咗軒
賣啦
到左頂 仲有價就賣
飯狗仲要岩岩比英足總撚 ON撚9
250 -> 30-0

丁力: Saka 做到既野 我250一樣得
30g/a
30g30a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞