【理性分析】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCLXXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔肯走埸?
丹比利真係搞笑 無腳好波
咁樣傷
又傷一件
今年搞咩撚野
完全唔夠人用feel
即刻上機返黎啦
影狗呢下柒左
第一次聽人講影狗呢個term
咩事 點傷?
完季了
屌四串一輸威爾斯
Calafiori 傷成點
天濕達狗(阿仙奴)
天滅達狗(阿仙奴)
買幾多後防都係傷撚曬
咁睇落又唔似會好嚴重
打風吹水

唔知巴打絲打們有冇睇開咩阿迷fan page 或者阿迷 YouTube channel ?明白做fan page好難,吃力不討好,加上大部分板主都有正職,呢份熱情真係十分值得肯定,所以基本阿迷page我見到都一定支持

分享幾個我常睇既page 同 channel同少少我自己觀點,如果巴打們有其他睇開既fan page都可以分享吓,或者有無啲你地都有睇

足字室
阿仙奴比度
湯米撈 Tommy Lo
鄒攝 ChowZip

輕鬆為主,每場波都講下,分享一啲睇法,板主都係比較資深既阿迷,貼地親民

兵器廠街
球人誌

用比較多數據支持去分析球賽或者做一啲新球員介紹,適合要摸度摸度既板友

阿仙奴正能量

雖然對板主大部分既戰術分析不太認同,同埋埋尾會講下波膽,但的確係較少有廣東話阿迷版以戰術分析為導向,節奏明快易食,都可以俾球迷多一個角度去睇件事

The Different Knock

同樣會講下戰術分析既板,亦會做一啲球員分析同賽後分析,乜都講啲

兵家常事 EV's Arsenal Daily
兵變

講轉會為主,兵變最近已經少更新,兵家常事係一個幾令我意外既page,連女子組預備組既轉會、比賽、同一啲行政策略都會講下,呢個廣度有啲勁

Show Gun
算係幾綜合性既page,我自己就唔太喜愛睇佢分析,不過講behind the scene既故事絕對係強項,非常精彩

傑出阿仙奴
都係綜合性既page,每一部分都好高水平,最容易可以一次過睇哂高水平關於阿仙奴資訊既page ,文傑講波既水平都好高,文傑唔係戰術分析哥味,記得佢live有講過唔中意畫箭嘴好複雜,我自己係好戰術派,所以有時好驚訝佢可以從另一個角度睇到戰術分析角度先會去留意既野,証明佢真係好愛球隊同埋有去思考件事,我最鐘意又最重要係該版對自家球員有足夠既尊重同支持

感謝以上各版板主及其團隊既努力,COYG!
邊度抄
咁樣傷法真係冇仇報
好在仲有一車車左閘輪住踢
The defender was taken off, but Italy boss Luciano Spalletti has played down concerns that he was seriously hurt and said he could even be fit to face Israel on Monday.

仲踢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞