有冇人覺得連登愈黎愈悶愈低質,連尼住可唔可以出黎做下野

43 回覆
53 Like 25 Dislike
唔知幾時開始成個連登愈黎愈少高汁post, 黎黎去去都係某幾件社會垃圾(廢事開名)係到擦存在感,係到汁正字又或者扮女權唱反調以為自己好撚搞笑。

其實就係講緊樓主自己
你真係當自己Sherlock Holmes咩 搞棟篤笑咩家下,叻喇,入後台補補妝先啦
2024年仲俾熱門控制緊

垃圾話題/八掛野/女永遠最吸引到人討論
最吸引到人就自然上熱門
然後你永遠打開睇最有營養既野然後怨連登冇深度野睇

到底你知唔知自己做緊乜撚野
打開熱門,黎黎去去都係講女/講 viu TV , 再唔係就講啲小眾野
2024年仲俾熱門控制緊

垃圾話題/八掛野/女永遠最吸引到人討論
最吸引到人就自然上熱門
然後你永遠打開睇最營養既野然後怨連登冇深度野睇

到底你知唔知自己做緊乜撚野
真 應該ban晒啲6位數member
有系統推post同自然發展嘅分別
樓主惡到

笑撚死人
咁嘅文筆都話好?
江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心
https://lih.kg/3749282

樓主吹奏江旻憓屌連登仔個文筆唔好咩
應該開個開質台
某post 有D人有心煲到熱門
或者開版冷門頁面
自從《國安法》之後,所有香港媒體同埋連登仔講嘢都要合符國家安全嘅大原則,咁你認為唔悶重要啲定係國家安全重要啲?
要解決問題

就只需解決提出問題的人

好易認
加上佢地無做啲咩隱藏自己
兩句唔埋cctoy黃屍甲由小黃人廢青公屋撚
屌都廢時留句死全家算
敢講個啲咪又係水人衝自己鬆
国家安全係頭等大事,其他事仲有咩好討論,咪出嚟執吓字粒錯字,你估執錯字冇囯安風險咩
咁你快d走啦
啱,已block柒樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞