有冇人覺得連登愈黎愈悶愈低質,連尼住可唔可以出黎做下野

43 回覆
53 Like 25 Dislike
以前連登仲係有好多文筆好既巴打(例如在下)會中意寫下啲社評,開下啲辯論 post , 就算係假膠 post 都仲係好撚高汁好好笑。

唔知幾時開始成個連登愈黎愈少高汁post, 黎黎去去都係某幾件社會垃圾(廢事開名)係到擦存在感,係到汁正字又或者扮女權唱反調以為自己好撚搞笑。

以往每日都 at least 有幾個 post 係真係會講到啲社會上關注既議題/ 有獨到既觀點, 但而家就好死, 幾乎無曬啲有質素既人寫 post, 變曬做記者/毒撚/社會邊緣人集中區。

連尼住其實可唔唔以出黎做下野, 首先禁左某幾條垃圾發言,跟著其實係咪可以收番緊開account policy,變番做淨係可以用大學 email 開呢?

再咁落去,遲早變舊登,遲早末代香港人真係無app 睇變曬小紅書抖音
來人,同我封住樓主把口先
首先 而家邊個敢講社會上關注既議題
打開熱門,黎黎去去都係講女/講 viu TV , 再唔係就講啲小眾野
仲有就個起底功能廢到,唔知係唔係特登
人只會看到自己想看既也
其實我有個建議,連尼住整個簡單分類, 大學email既加個 sign , 普通 email 既就又加個 sign
其實唔喺連燈好撚悶 係香港好撚悶
以前感覺連登係可以討論到好多好深層次既問題, 而家果班人太無文化感覺都交流唔到,講兩句就講曬粗口發洩情緒
越嚟越多痴線佬同愛國人士
啲全頁廣告佢搞掂未
咁係會員質素問題姐
十年河東,十年河西......睇嚟又返去舊登
冇咪你開囉
真,果班真係好撚煩, 一時又特登扮黃講啲好撚極端, 引戰狗, 上次見到有個好明顯係扮,人地個post好地地講食中菜,佢無啦啦話咩食中菜既都係垃圾中國人,呢啲引戰狗好心就ban左佢
是 可能連十萬份之一都未睇到
#2已經即刻係低質會員
有分別
依家個個都係睇立場行先
對同自己唔同既意見可以話係0包容
見係對家就屌咗先算
自己撐嗰邊就一定要啱晒
根本唔會出到咩深層次討論
樓主可以留返啖氣暖肚
有啲人特登破壞氣氛 等你班連登仔冇咁有凝聚力
主要係創意台收曬皮
無咗堆畫圖/1Q題/嚴選十大xx
講何生何太就有人關心, 但講蔡若蓮啲post就兩日沉底

樓主改左名就扮無柒過?
第一個block既應該係你
下,我果次係柒左,佢都呃左唔少人啦
我係未來人,尼期六合彩會有3個3字出現, 然後有1個數係質數,仲有2個數相加起啱啱好係一個次方數
https://lih.kg/3055565

以為自己好撚搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞