[Web][221]尼奧寵物Neopets! 劇情開打,醫院擠堤

771 回覆
7 Like 0 Dislike
原來Coconut Jubjub 可以用泉水做....浪費左
呢D睇黎會復刻既活動都係會做爛D獎品既價值
而且啲獎品仲要非消耗品
而家有冇faerie fest pt換咩好建議
同埋np收咩好
上年嗰輪就係唔知換咩最後㩒哂筆刷
話晒都180 已停產, 屌轉頭走去派
我見新出嗰幾個item都唔貴,諗緊NP收就算
不過換PB好易比quest punish
下個月擺faerie pb喺daily/weelky已經含晒
呢隻game真係好癲 記得廿年前玩過
每個月會換獎??
2個月換一次
含咪含
tp有咁多檔根本已知賣唔出
岩岩CHECK左, 我見Fish Negg 都原來有復刻CLS
咁真係冇乜野係可以STRONG HOLD
呢幾樣應該都值得投資 (illusen果邊)
1. book club果幾本書(消耗品)
2. 新foreground(靚,而家個價都仲好高)
3. usuki同新果隻plushie(多人儲)
由佢出tales of dacardia果陣開左用到而家,暫時都冇遇過咩問題,nc mall買野冇事,登入冇事,係改userlookup好煩每次save都要入pw。但我淨係link左main ac冇其他side,果啲我就唔知
咁居多拉呢?
240pt果兩個food club野食
128pt果本書,同對惡魔翼
200pt petpet(因為暫時冇得油)
Jhudora the Dark Faerie Doll (192pt果隻)

我覺得呢幾樣都值得換下
郵票如果自用就而家直接買好過換,想搏升值既話就有啲風險
收到晒你!
印象中商店一兩個鐘都無進貨, 搞乜??
每個帳係咪有上限一日唔可以進貨超過幾多??
好似Refresh得太多會鎖幾小時/一日
今日放假狂F5掃貨, 應該係咁樣出事...
想問下而家有冇邊到睇指定幾多秒入貨??
今日換埋黑暗精靈碌仗
回鍋入黎無耐就拎左兩件以前既神裝
NEO真係良心公司
random
假VOID 狗竟然係left-hand item
黑暗精靈有仗換咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞