[Web][221]尼奧寵物Neopets! 劇情開打,醫院擠堤

771 回覆
7 Like 0 Dislike
個秘技係咩
唔揀人, 開始, 轉語言,上一頁, F5

用唔到了
女王
而家Honey Potion, 樹葉盾仲推唔推介用
收到禮物
no
岩岩回鍋,仲用緊Ylanas Blaster 同聖甲蟲戒指

仲有想問寵物而家係咪要養多幾隻, 我見個活動放醫院要5個位
多謝玩污衣巴
The Fountain Faerie calls you over. "Hello, with my dear fountain unable to help those turned grey I am looking for other ways to help. Could you bring me Petpet Scratching Tree

1000np又可以上色
手頭上仲有個未用 諗唔到要咩好
終於中一次
來多一次plz
係, 5隻醫院黑工+1隻打手
戰鬥靠活動5000pt黑精靈杖+3000pt penlight+lv50 skill(活動送精靈)
為左活動係孤兒院捉左幾隻寵番黎
做我既黑工奴隸

死八婆今日又劏我廿萬
不過都唔夠個輪椅婆咁仆街
劏完廿萬走去加movement
你就好啦,又有得油顏色
shift好似有bug
前一日派落嘅寵拎分好似唔計落當日cap
屌諗住解 萬聖節Ruki個頭像搵泉水油下
點知隻野變左限定, 有冇大佬借呢隻野
你老母TNT班撚樣係想點
chapter4嗰陣又話個弱智voidworks會喺新chapter開返
屌你依加都chapter6
3000PT penlight係咩
用緊5000PT + 5000 PT
我日任都係一千幾百
買咩要廿萬
CLS, 個轉轉轉偷左個生日CUP CAKE
會偷NC item?!!
唔係NC
係隻寵生日個CUP CAKE
無得買賣, 一年只可以食一個
原來可以被偷
記錯, 想講2000pt Thunder Sticks
當然暗精靈杖 + 提子高攻
但Thunder Sticks可以下1T暈人,
夾lv50既精靈lens flare(即封道具)
可以杖+thunder stick+lens flare->杖+提子,無傷攻擊2T

慘遭八婆截劫

呢幾日先起價on L 79
Morris Quiggle Pants

回左上一頁冇左個魔師... THANKS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞