黑悟空呢D單機GAME, 有開心版未?

159 回覆
287 Like 193 Dislike
成班畜生又唔係搵唔到錢

成日想玩破解版、開心版、

所以啲黑客全部都落木馬或其他毒
免費係要付出代價

我係唔夠你地多錢呀,
所以我等365日下次暑假減價買正版
俄佬嘅
我都唔會同畜生講野,
啲人同畜生講人話其實啲畜生聽唔明
有啲人個外形係人但連咩叫知識產權都唔識
重想學人講咩民主自由
根本成班都弱智
兩舊水 搵得黎人工都蝕畀佢
298 姐,我送俾你啦 留tg 玩隻game 做到你咁 好撚慘
最低工資番一日工都夠買有突,有無咁撚窮
下面有個留言講得好好,認真你要講正版 你睇全部av都係正版再講

如果你買正版,大聖會很高興,因為你一直支持他。
如果你開修改器,大聖也很開心,因為這是大聖原有的本事。
如果你沒買遊戲,大聖也開心,因為大聖知道你還有更重要的事等你去做。
如果你玩盜版,大聖也不會怪你,因為每個人都有自己的八十一難。
如果你玩盜版還跳臉正版玩家,大聖會很生氣,因為你像六耳獼猴一樣惹大聖討厭。
如果你買了正版就站在道德的製高點上指責別人,大聖也會很生氣,因為你讓大聖想起來天庭那群道貌岸然的偽君子。
如果你花了錢在steam管家上買了盜版,大聖會很開心,因為他很久沒見到二師弟了😂
以前玩老翻都唔會大大聲同人講 玩pokemon對戰用金手指整寵出嚟都比人恥笑 依家有求於人仲咁撚臭串抵比人屌啦係咪呀
以前玩左十幾隻開心版乜事都冇唔撚識裝防毒咩
咁撚驚AV都咪撚睇啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞