黑悟空呢D單機GAME, 有開心版未?

159 回覆
287 Like 193 Dislike
因為真係唔係佢破,佢企硬話要再等幾日先放個破解版轉個頭有條友就放咗上嚟
請問一下以前玩同依家玩老翻本質上有咩分別? 即係以前玩老翻就係合理 依家玩老翻就係乞丐?
屌你老母 笑撚死我

上去睇下以前討論區幾多人求破解版先啦 你都係其中一隻玩破解版既乞丐黎咋
ching 做左咁多年乞丐仔都要大大聲話俾人知,個腦都係幾十年一d成長都冇,睇黎呢一世都要繼續做乞丐仔,真係登你父母慘
冇人講過以前玩老翻係啱,以前細個未搵錢屋企窮加埋老翻風氣盛行,自然覺得玩老翻冇問題,而家大個左出黎做野有錢,知道出game真係唔容易,咩game都會買黎玩,香港台灣indie出買完唔太啱玩都唔會退款
我冇大義凜然
你柒到
我冇大義凜然
你柒到
屌你老母語言藝術 窮玩老翻就天經地義 有錢玩老翻就唔岩
即係你玩就合理因為窮 人地玩就唔得 你又知樓主有錢? 好撚心你啦 曲都變直?
咩叫大義澟然?問下有開心版未就大義凜然?
你都係一隻會玩老翻既黃屍狗 本質都係一樣 講到你自己無玩過老翻咁 好撚嘔心
你呢d咪大義凜然仲要做伸手黨
你廢到
問你大家都係玩老翻 請問一下你憑咩覺得自己人格高尚啲?

笑撚死人 賤種笑人賤種
速食 GAME 先玩離線, 爆咗機就算, 要你離線玩,
有風險, 有時死 STEAM , 重新登入, 你要問賣家攞密碼 , 賣家有機會唔理你, 錢就收咗你
$298都要搞咁多野.........
大陸玩老番, 玩左成幾十年, 係時候找數啦,
你估開呢個POST, 真係錢既問題咩.
打緊仗冇人做
你呢D死窮閪仲要玩翻版
都算
仲要伸手問人拎
你呢D咪賤種囉
你依啲玩老翻既死窮閪又咪係一樣賤種 不用分那麼細
伸手問人拎又點?唔伸手玩老翻就係「大義凜然」咁解?

屌你老母 笑撚死我 自己又咪係一隻玩老翻既賤種 笑人笑鳩埋自己 好撚肉酸呀ching
你條傻鳩仲覺得自己好撚型
真係好撚賤種
ching係咪智力有d問題,閱讀理解應該攞u, 睇野斷章取義到呢
我嘅意思係表達緊點解以前會咁多人玩老翻,但而家會咁反老翻,成個世界係到進步緊,係得你同樓主呢d社會垃圾嘅思維仲停留係十幾廿年前
玩老翻由頭到尾都係唔啱,只係當時社會風氣令自己唔自覺,而家知道左就唔會再犯,打機只會支持正版
咁你同d大陸人有咩分別, if u can't beat them, join them 咁話
請問一下「玩老翻」依三個字十幾廿年前同依家比有咩唔同? 你意思係玩老翻依個行為以前就合法 依家就唔合法咁解?
社會風氣同你做緊既野合唔合法有咩關係? 即係社會風氣殺人係合法 你殺人就係岩?

你啲語言藝術咁好 唔係香港做官浪費晒
本質都係唔岩既野 你做就合情合理 人地做就唔岩

好心你地唔好咁嘔心啦
喂 道理你又無 論點又薄弱 讀得書少唔緊要 無人會笑你 但係扮撚晒野無料扮4條拋書包咩大義凜然真係笑撚到我噴飯呀ching

賤種你都係 不用分那麼細
傻仔, 個世界梗係搵對自己最有利益既位置黎擺,
下下非黑即白咩, 我當你無撚玩過老番又如何?
唔通你會上天堂? 比個獎你一世打機唔駛錢?
你ON九你既事, 唔好要人同你一樣先得架.
你咪最撚賤種囉
死乞衣仲要聲大大
你一定係支那新移民先咁唔知醜
首先,你必須是中國人
顛倒是非黑白都可以咁大聲,你仲衰過d大陸人
成日屌中國人唔注重知識產權

屌你地老母自己香港人都係咁撚樣,
乜撚野開心版乜乜柒柒

老翻就老翻啦,
重要咩一齊share account

人地用左10年,3650日整隻遊戲,
298蚊除3650日

一日都係0.08165蚊左右
298蚊都唔撚肯比,
1500蚊自助餐就食撚左去

重學人講其他?
連對人地基本尊重都無

係呀,我唔夠你地錢多,
所以我會等下年暑假佢減價先買

唔似你班仆街陷家產咁買老翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞