【Hola Mikel.】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCLIV

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔驚
我地有Mikel
咁大獲咁點溝通
佢講過佢根本唔明高普UP乜,要隊友翻譯
唔明都可以入咁多球
明左咪仲癲
紐尼斯在利物浦略為掙扎,他首度解釋入球荒的原因,英國《每日郵報》引述《TNT Sports》報道,紐尼斯自爆與高普有關,「坦白講,我真係唔明高普講緊乜!」

紐尼斯半開玩笑地笑言「唔明佢講乜」,但並非不敬,而是事實。紐尼斯受訪時直言,自己不諳英文,高普又不懂西班牙文,兩人之間的溝通橋樑就是懂葡萄牙文的助教連達斯(Pep Lijnders)及馬杜斯(Vitor Matos)。

「當高普向全隊發言時,兩名教練充當翻譯,若果沒有他們,我完全不理解高普的說話,我也會一無所知地走進場上。」
達蛇乜文都識
仲識傳道
牙達識西班牙文MM又識,唔驚啦
講中文咪得
佢同達蛇都係黑頭髮
用中文無問題喇
應該真係英文好屎
442oons有抽過佢水
唔通紐老師一直誤會鳩普要佢打假波先特登射出界
如果牙達可以同佢溝通到要放個波入網
TheAthletic記者James McNicholas+Art de Roche :
一旦拉姆斯戴爾離隊,西班牙人門將加西亞被阿森納視為理想的替代者,槍手也希望有一個本土門將作為第三門將。隨著恩凱蒂亞和維埃拉的離隊,所有人的注意力都投向了鋒線。熱蘇斯因傷缺席了vs維拉的比賽,這讓阿爾特塔感受到了一旦賽季中熱蘇斯遭遇另一次傷病則進攻可用選項將是多麼的有限。引進另一名中鋒似乎不太必要,因為特羅薩德也可以作為第三人選踢這個位置。但是,引進一個能從邊路發動攻擊並對球門造成威脅的攻擊球員,將助力阿森納另一次爭冠征程。
美連奴單野係咪專登等尼基走人先官宣
掩蓋青訓慘過做雞依個事實
好似托雷拉咁
矮撚嚟 唔好買
收到風傻狗擺操
要個咁正義既人打假波
佢地良心過唔過意得去
傻紐同包大人不打不相識,唔通上季個場波已經撘左路
零翼風
Ching 你覺得我廠會踢雙箭頭?
定係傻8 MM6?
Nelson 有咩好J
因為包大人同傻紐都係講葡文/西文
得佢地溝通到
傻紐左翼
我喜歡你的思路
如果係真 咁既態度 達一定唔會要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞