【Hola Mikel.】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCLIV

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
師爺,同我翻譯翻譯,什麼叫驚喜
藍藍應該覺得自己發左一場夢咁
由降班隊一下跳入爭冠隊
成家人過黎陪佢一齊簽約
拎冠軍 入國家隊 再續長約 前途一片光明
突然raya既出現改變哂佢一生
正選位話無就無 就係咁坐足成年
最後番番下游隊 好似一個循環咁
希望佢係修記踢番爭氣波
國家隊踢走碧福特 做下一個廢龍
咪就話,英超亞軍表現最後要去護級隊
廢龍個世界杯屌打哂其餘兩個啦喎
鐘意佢多d
最慘其實佢又冇做錯啲乜。。。
不過無計又認自己adhd 集中唔到
雖然勁有passion
不過實力真係唔夠raya....

希望打我哋嘅時候
唔好好似廢龍咁上電
救波藍=raya,藍自己都有幾球神救
腳下無raya咁穩陣應該係個死因
射近柱貼身可以屈到佢喊 弱點太明顯
冬窗又夏窗又冬窗又夏窗又冬窗又夏窗又冬窗又夏窗又冬窗又夏窗又冬窗又夏窗又冬窗又夏窗又冬窗
無計 raya真係好過佢
藍狗終於躝
1m咁多 買nunez定nico好
伊度今年真沒得噴,藍斯杜從窮哥們手裡要了1800萬磅+700萬磅+浮動,修咸頓也是真著急買門將保級…光算轉會費,阿仙奴算小虧,畢竟有一部分轉會費變成了浮動,不一定拿的到。但算上工資,阿仙奴就賺了,藍斯杜轉會節省下600萬磅工資。
有,中下游之嘛
爭果堆唔係大支野既
間間都度住度住唔捨得出太多好正常姐,又唔係一個可以令球會未來與別不同既簽
參考返長期有碧福特既愛
有時d野個市場現況係咁,邊有得你話應該要賣到幾多,就一定要收得返幾多先叫識賣人
你老母就狗
藍狗上年躝分分鐘35m雪足一年+度狗咁廢 有25m執到
咁大家都知係因為比人取代得太突然,打擊到成個精神面貌都變左個人
先會兩場出黎兩場都傻左
佢本來係點阿迷睇左幾季會唔知咩
上年即踢伊度一定俾人屌反皮
證明反度係亂屌
認錢姐 例如巴丁賣到80m-100m 我諗都無人屌度狗賣巴丁
輸近柱果個係施治吧
藍係高章,間唔中都有魯莽判斷造險象
不過其實除左上黎輪換,之前正選果幾年係險象多但實際直接失埋既唔算多
咁睇表現,佢唔係王牌級,但真係好球員黎
勁多傻鳩話有藍唔使買raya
打龍最重要係穩定 加大賽有神救 鍠贏嘅大賽 好多都關古圖事 藍係欠缺穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞