嘗試搵番妹妹嘅遺物,一年後進度

983 回覆
10108 Like 34 Dislike
再推
一買一賣就唔叫幫啦收到咁貴,仲想要光環
平時你呢啲po我笑下就算,呢啲情況你死開啲啦仆街
樓主自己肯出$2000 有咩所謂

就係肯出高價先有機會搵得返
希望一路搵緊嘅路上俾到足夠時間你療傷
最怕係有一日你搵齊咗反而冇咗方向
嗰班睇唔過眼人地明買明賣2000蚊個公仔就真係痴線
真係呀,啲公仔同跑車揀,我一定係揀啲公仔
問過好多間,都話要大量製造,起碼要500或者800隻,整一隻上唔到生產線
肯整嘅都收2000人民幣左右
佢嘅質感已經唔太記得清楚
你有嘅話可以影張相俾我睇吓嗎?
Tedfix
不過要排隊排好耐
我覺得真係有咁嘅機會,佢可能係翻版piano
我都係近期先識piano

Facebook我試過喇,隻鴨仔就係透過Facebook群組搵翻嚟

應該唔係喎,我以前都整過一個絕版公仔俾我隻狗, $500人手做,你search嗰陣時要寫一隻起訂
有一隻企鵝係喺海洋公園買呀
係佢
視乎點整,最好同舖頭溝通吓
加油樓主,我明白點解要草住d公仔,所以加油!希望你早日收集齊晒!
呢d咪心地唔好自己都唔知lor
家家有本難念的經
2000對某人黎講可能好多
2000對某人黎講可能好少

唔好下下用道德黎睇件事
幫推
我覺得香港應該少d批評其他人生活習慣既人,每個人都有令自己舒服同釋懷嘅權利,只要唔影響到人就得。
哲學啲講句 話人執着嗰啲,咪又係出於對人執着~
師兄 我有少少明白你 我屋企都仲留左一床前度留低嘅公仔 好多回憶 希望你可以早日儲齊d公仔 保存好依份回憶…
估唔到Tik Lee個channel都有講
https://www.youtube.com/watch?v=bdjDMIlkAwk

另外都有傳媒報導
https://topick.hket.com/article/3818438
睇落有啲似TY熊
佢地好耐歷史但係應該無口,唔知有冇出過有口
平時都支持你 但今次真係過份咗 比啲尊重啦
支持哥基老師
哥基老師做得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞