[Uaena] IU 討論區 (48) - 第100場個唱: The Winning首位登上上岩世界杯體育場韓國女歌手

486 回覆
10 Like 3 Dislike
隔離個韓妹唔要 拎多左個
IU:巡演已經進入最後時刻,我會盡全力的。我知道有些人唱完這首歌就回去了,明天就是週一了。希望大家在今天的演唱會上感受到的這種幸福感能持續一周、一個月甚至一年。希望這能成為大家期待IU下一場演唱會的動力,讓你們在艱難的日子里也能振作起來。如果你們能一瞬間想起我揮舞螢光棒的那一刻(I stan U的時候),那就太好了。我也是你們的長期粉絲。所以請堅持下去。我會唱完最後一首歌和你們告別。留下來(返場)的朋友們,以後再見。但現在,讓我先說再見。謝謝。願愛最終佔上風,即使在仇恨噴湧而出的時刻,願你們每天都取得自己的勝利,幸福地度過下一次見面。以上是IU,謝謝。

cr.
https://x.com/iuteamstarcandy/status/1837835854494290052

中國首站
巴打可唔可以讓俾我
屌 我個個座都冇撚左 有冇巴打有多個可以割讓
話哂100th
巴打 求下你
見隻翠兒升上天好surprise
我無留意到就走左
敗北
唔係喎 我係佢出黎唱shopper之前見到
坐West wing應該睇唔到
頭先散場見門口有d箱喺度 裡面有好幾個 唔知係d人唔要定未派哂
係咪今日好睇過尋日?
我個人覺得係
我今日太遲到達,執唔到walkin飛,希望下次再有機會可以睇到韓場🥰
加油
睇完韓國
仲點睇香港
香港場,2017之後我都搶唔到飛😅😅想睇都無得睇。
無限煙花無限禮炮好撚屈 但係一樣唔好就係個無人機面向舞台右邊睇唔到 好心一係正中 一係就兩邊都放啦
mv變現實好撚癲
韓場起碼真係實名、鬥快㩒排隊買
自己唔夠快心甘命抵
好過香港load 成日得過吉
我見到有人排隊拎,仲有紅色拎添
但唔似係觀眾,可能係staff
我都有見到 應該係staff嚟
坐墊都有人偷
有無巴打有多尿袋賣
差個天氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞