McGriddles賣到十月就冇?

391 回覆
78 Like 17 Dislike
弱智仔
我本身都冇興趣去睇你
有個傻閪捉蟲入屎窟我真係滿足晒
原來現實世界係慘撚到咁
弱智仔
唔怪得話弱智仔就咁嬲, 原來係真
數學拎U, 8分ive仔
講真啦你話收入 生活現況 背景可以改變
你呢啲天生有缺陷嘅人究極係點樣喺呢個世界上每日生存
個人又唔係叻
喺連登度就最把炮
又話知道人哋個名 做咩幾高住邊度先叫起底嘅
但係又要唔記得自己係地底泥根本唔會有邊個俾你更加差
真係滿足晒 睇一睇你咩料真係滿足晒
哎喲我認自己弱智仔數學拎U冇所謂
不過你呢啲禿頭肚腩垃圾基因IT狗毒撚
你又唔知係咪真係冇所謂呢

辛辛苦苦左搵右搵
結果原來自己都係最撚慘嗰個

唔怪得知咁撚嬲啦
原來咁嘅條件學人約人出嚟隻揪 真係笑撚死人

禿頭大波暗瘡毒撚IT狗
你睇吓你幾撚嬲
你條弱智笑到我肚痛
見你數學U咁弱智, 我好心說明下
一直洗版都係用我bot覆你, 所以一式一樣, 而你嬲到連覆n次, 每個打字覆

你貼果個, 你覺得係我咪係我囉
我拎40萬同你賭我唔係, 出黎搵律師簽紙, 放係律師到, 放心你未簽完放低錢我唔會出現

而你係咪真係拎U ive仔, 咁大反應就好確定
一直好奇怪點解條友咁撚弱智
講弱智就咁嬲, 係咁串人嬲
原來係拎U ive仔

果然連登就係多垃圾
用bot但又唔係秒覆唔知你寫咗啲咩狗屎垃圾出嚟
明㗎啦唔係你呀嘛信你 40萬留返俾你老母拜山用
覆一樣嘅嘢人哋就大反應你就一定係完全冇反應啦
禿頭肚腩成面暗瘡嗰個又唔係我
係屋企諗吓前世做過乜先有齊呢啲垃圾基因
傻鳩一名玩單機啦你8~
拎U ive仔打都唔敢, 邊有40萬咁多
你出到幾多? 我就你

loser繼續慢慢幻想 no harm
但你咁垃圾就一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞