McGriddles賣到十月就冇?

391 回覆
78 Like 17 Dislike
係囉我大把ac 你仲唔舉報?
咁明顯咁都冇ban我ac你真係柒到傻

我專業陪傾計 專陪啲油頭毒撚反社會現實成面暗瘡得米6嘅柒頭傾計
見係你唔收你錢
你老鼠頭鬥雞眼孖潤腸嘴米5小矮人唔怪得成日去交友app po
廢到連職業都唔敢講, 冇講錯你一定係無業公屋仔
平時拉果D連登仔同你一樣

俾人屌老母重hehehaha, 弱智到上網當職業 不如你叫自己連登師啦
柒下柒下
做咩skip咗舉報?知道自己柒左扮睇唔到算?
做咩skip咗職業? 唔係好撚威笑人職業咩公屋仔
影你個靚仔相黎睇過
her nose is too big??
我老友 年薪200萬左右既M記管理層,話係會持續供應,咪理d on9仔
咁點解我仲覆到你嘅喂
舉報左同一個IP分身ac連尼住會ban㗎喎
照你講法你舉報完我會收皮
係咪唔敢舉報呀知自己柒左?
嘻嘻 又話睇左我ip縮條撚啊你
貼我大陸ip黎睇下
隊你到時唔好喊啊你
我斬甩埋你老母狗頭添
快啲報警話我恐嚇你 洗唔洗我教你啊
我拎埋你老母骨灰當爽身粉用添啊 廢物
傻仔勁趣緻
大家約出黎隻w咪撚煩啦
旺角花園街市政大樓十樓活動室見
到時睇下邊個瀨尿
美國係唔係都係得早餐先有
我覺得幾好味
第一次係幾好食
第二次就覺得甜得滯
日日食真係糖尿
哎唷唷 嬲到連覆3次又換AC呀??
is that you?? :

入黎清水灣, 我花園有擂台等你, 驚你瀨地硬
自己串撚柒柒先叫人咪撚煩? 你回帶睇下邊個挑先啦, 屌你老母死傻狗
出黎簽生死狀, 打撚死你呀得把西口
算啦睇死你兩條垃圾狗都係得把閪口
明明兩個都嬲到仆街
你地夠膽出黎打先算啦死剩把口兩條癲狗
大把香港人食鹹肉糉落白沙糖
食松屋好過
佢on9啫 淨係早餐先有
以前係,2019年後全日
約你一隻手咪煩
你勁怒我真係未見過住清水灣有花園嘅
會叫人打死佢 覺得自己條命唔重要過人哋坐監
仲要同個佢口中講嘅公屋仔簽生死狀
你真係好撚趣緻傻閪一名
即係你唔敢黎? 多多籍口, 死廢
贏緊你怕咩簽? 打死你又唔洗負責, 真係蠢撚過隻豬
話撚咗樓上兩條廢物最後一定多多藉口打唔成
可能因為餡唔同所以覺得有差別
至於甜唔甜睇落幾多楓糖醬,個個手勢唔同
報警又唔撚夠膽
我斬你全家啊
分身?我同連尼住爸爸舉報你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞