多倫多失蹤華女梅育英燒焦遺骸找到 3人被捕

131 回覆
58 Like 1 Dislike
咁朝鮮咁安全,你條臭閪蚑那賤蛆幾時移民過去
如果菲律賓都計東亞 多倫多溫哥華更應該計埋
唔關事大把鬼佬都拼
佢呢種工作多勞多得。唔係hea工。
鬼佬agent 或者金融個班都係好拼
自由的空氣易燃
岩呀 所以冇手足為下一代留港
口臭又唔識控制情緒
我係香港好撚開心走乜鳩

咁危險 你幾時移民去加拿大同印度佬一齊食咖哩
朝鮮睇韓劇都拉去打靶,夠晒安全,啱晒你地臭閪蚑那賤蛆
60年代70年代臭閪蚑那空氣一啲都唔自由,一定好多香港人游水返上去
老謀都有得保釋呢樣真心癲
加拿大真係加強版嘅印度
加拿大依家成個第三世界咁
加拿大警隊笑話嚟㗎

hit and run撞到真係途人提供埋車cam有埋車牌number同我講拉唔到人

朋友屋企門口畀人扑車偷錢影曬攝案疑犯個樣同車牌number又拉唔到人

濕鳩靚仔未成年,持械行劫打劫嚴重傷人全部輕判只要唔係真係殺人都有得傾

廢柴道友多沒收曬良好公民嘅槍械,然後罪犯就全部攞槍持械行劫

Freedom convey有班司機拒絕打毒針和平佔領示威,就搵班皇家騎警遮曬警員number矇曬面騎馬衝向人群打你老母臭閪英勇執法

卡車司機架車上面有汽油就用恐怖主義罪名屈鳩人企圖縱火沒收人啲卡車同汽油

網上有人捐錢眾籌支持佢哋個行動又用埋恐怖主義罪名凍結普通平民百姓資金申請禁制令禁止捐款人喺加拿大開銀行凍結佢哋戶口資產

最好笑係乜,係呢單嘢去到今時今日追究仲係不了了之
蔡天鳳單案只會成為當地差館報案室其中一單懸案嘅poster永遠貼喺牆度冇人處理
自由之子band5中學都唔收,又唔識英文,做送外賣,人哋加拿大撚會收咩
黑鬼 1賠1.8
穆斯林 1賠2.5
阿叉 1賠3
支那 1賠4.5
白鬼 1賠4.5
其他族裔 1賠5
香港人 1賠99
共碟-1

好明顯係俾中共秘密警察搞,再叫幾個靚仔燒咗條屍,酬勞係任碌張卡
白撚痴,唔通留港係為咗培育煲人骨湯人材咩?
依d落後東南亞國家就算啦
成個東南亞都係onon99咁,新加坡都係東亞人管治先好好多
你d邏輯真係
犯法成本大所以唔犯法,咁仲唔係治安好?
你咁都叫一個理由既話,我都可以話唔係治安好,而且大家都好有錢唔洗犯法
同vpn移民講哂氣啦
北美工作文化本身都係chur,未計好似你所講咁多勞多得既工,d人係做撚到痴哂線架
做AA成日水人
比人尋仇下話
兇手遲早都會死
所以破唔破到案都無所謂
最緊要有歐美嘅自由
點撚知轉個頭俾黑人槍殺
其實好老實講啦臭港人呢啲咁嘅性格同埋基因過到去
都係俾人當沙包或者俾人當槍靶用
佢哋仲停留喺返學有老師有風記幫佢伸張正義嘅階段
建議冇返咁上下黐線底都唔好去外國
唔識佢但係成日經過巴士站電話亭都見到佢啲廣告
個幾條0靚仔係頂包,碌卡就應該係為左製造證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞