多倫多失蹤華女梅育英燒焦遺骸找到 3人被捕

131 回覆
58 Like 1 Dislike
「周街天眼都冇用」中國大量兒童失蹤 網民疑與器官有關
https://lih.kg/3762075

但今次真係個別事件喎
人地搶劫,殺人案真係唔多
呢d事偶然有一兩單真係唔反映治安差
真,中國香港世界第一安全
果三個o靚仔 無講咩人種

可能都係BLM case
我住英格蘭,算喺歐洲?

你係支那人睇唔到亞洲啲新聞?
有個白人來
東亞
RIP
其實點可能會俾佢地保釋
佢唔移加咪無事囉!
支那狗睇唔到正常新聞覺得治安好?
啲偷車多到咩咁,日光日白搶手袋又有,商場開槍又有,依家揸車都驚撞車黨搶車
yellow skin no one care,你搶佢地份工,唔係弱勢社群。
同班大食懶黑人唔同
論案可能=>
背景=> (會唔會自己帶D細佬去睇樓)
梅女士在大多倫多地區、萬錦及周邊地區的房地產界非常知名。她代理的房產包括萬錦和多倫多北部的豪宅、廣場和購物中心的商業單元,以及標價近1,700萬元的大型工業地產。

安省惠特比一名17歲男孩被指控多項槍枝罪名,
另外兩名嫌疑人,一名17歲男孩和一名16歲男孩,兩人均來自多倫多,被指控犯有5,000元以下欺詐罪。
=>3條友慣案,似做D小案多.
殺人燒屍??
這些少年在大多地區多個地點使用了梅的信用卡。
警方認為,她當時到該房產進行房地產交易,並推測她從該房產失

Parry Sound鎮Avro Arrow路與400號高速公路地區,發現死者
帕⾥灣鎮距離多倫多北部225公里。
=>要脅佢去咁遠地方殺埋佢.

3條細佬好可能替死鬼.搵佢既信用卡.
或按排佢地執左信用卡去用,
3條細佬無在場證據先被保釋.
其實主要係人種問題, 華人情商較高, 好少可唔理後果犯下呢d咁嚴重既罪行!
相反外國乜柒人種都有, 尤其黑人同黑人混血個d, 犯罪情商低到仆街, 真係乜都夠膽做!
移加撚好驚好驚
只係一單case,5毛反駁隊即出嚟狂打飛機

XG同B6冇謀殺case咩 ? 仲殘忍嘅都有啦
未成年掛
加豬話我圍內無人比燒屍,
個個都正常返工,
邊個再講單新聞就係5毛
持平啲講 根本唔係治安好 而係犯法成本太大
所以遲吓就唔同講法 經濟差犯法成本變低
罪案率一定急升
勁撚on9
有過新聞架車GPS顯示喺Montreal啲port度
警察話nothing can do
都唔知係咪有份

Ford F-150/SUV既朋友真係要格外小心

香港都有人頭煲湯啦
因為左膠治政 同法院監獄唔夠位
佢話係就係啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞