英國零售好唔掂 英國著名品牌全線結業 通街吉鋪

55 回覆
6 Like 61 Dislike
英國零售好唔掂‼️ | 💣英國著名品牌全線結業 🔥| ⚡️通街吉鋪

https://www.youtube.com/watch?v=VMhlmOlcnhI

如果剩係睇指數就代表全部野, 你都真係得
港股30000時永遠都無人遠咁講
係啦你啱
同班狗官一樣排名唔代表啲乜
要用肉眼目測條街先最準確
佢講野其實中曬point,十幾個鋪位
奇怪點解無乜view 呢
IPO金額#1時打飛機打咗幾撚耐
快啲沽英國資產
有英國樓快啲好賣
有冇人知英國Toms係咪執曬
好想買返
指數唔係愈高愈巴閉
雖然香港指數低,但經濟反而好過英國

你都係想我咁講姐
起碼有自由既空氣同選票
樓主d post全部都係唱衰英國
人地政府有民意授權
條路自己揀
對錯都好 條氣都順啲
吊,班支那種,鳩知乜嘢係自由咩!
唱嚟唱去刀仲系 起來的奴隸。

選票,佢哋連投俾乜水都未知,出嚟手指指影相交功課刷KPI嘅出糧的廢物。
忠誠的廢物手指指打咭集合
https://lih.kg/3767693
睇comment發覺片主根本唔喺英國,仲喺香港
擺明係香港藍絲特登開條channel唱衰英國
燒若元成日9吹燈到爆, 有時啲野講得啱都未必多人睇, 首先啲人未必啱聽, 二來知名度未夠咪少人聽, 好似何馬講野咁撚垃圾, 佢直播已經一大堆人睇
英國週街空舖係因為 COVID 前已經好興網上購物
唔係美容修甲做 Gym 嘅根本啲人唔駛出街

https://www.google.com/search?q=high+street+decline&rlz=1C5MACD_enHK1032HK1032&oq=high+street+decline&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDI2NjRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

唔學得你香港咁落後有疫情先有 WFH,繼而話興咩 hktvmall 呀電商買埋日常生活百貨呀
咁我講啲野有冇失實??
執完咪其他開返
民意?? 你肯定??
得啦得啦 你啱
中國第一 世界第二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞