買An 機比老人家用, 係咪三叔最穏陣?

49 回覆
5 Like 23 Dislike
但係用三叔又用用吓變慢...
可能未變慢就已經唔使再用呢。
屌你老母臭閪
買屌米好過
自己用開iPhone 買iPhone 啦,會小好多煩惱

用返3-5年先換機, 買D大陸機1-2年要換即係玩你自己
買大陸機, 老人家叫你幫佢整乜, 又係玩你自己
iphone啦 老人家又唔洗用咁多function
唔該CHING
咁搭單問有冇方法可以由AN機 backup whatsapp 去iphone?
唔知你想要點穩陣,襟跌襟用、安全度、耗電定點
我屋企兩老指明要 iphone (朋輩效應),但佢地都係基本功能,打電話、whatsapp 睇片咁
買過 an機兩年左右就壞,所以就順佢地意買 iphone,但買咗最平嗰部,同佢地講咗係最平,希望佢地唔好太大心理壓力,用壞/唔見會驚同唔開心 (老人家心態)
開咗定位,萬一唔見電話可以睇到大概喺邊
啲 app 我同佢裝,知道裝咗乜,同埋叫咗佢地唔好裝銀行 app 唔好入太多個人資料
屌米啦, 三叔又貴又垃圾
因為之前試過唔同牌子AN機
用用吓慢/hang/開唔到app都試過
想問吓有冇咩牌子係比較好少啲煩惱
anyway thx
我都想換部iphone 比佢哋, 係唯獨whatsapp唔識點backup過去...
對老人家好d
iphone 15 pro max 啦
等佢出街有得威下
應該會有辦法啩,google 下
對上一次買 an 機俾阿媽,唔止用用係慢定點,係直頭突然死亡,back up 嘅機會都冇 (平時要同老人家 back up 定)
諗諗下,既然佢要求,就直上 iphone算
買返 an機好就好大介面差唔多,易適應
轉 system 就痛苦啲
Whatapp 官網有教
華為
老人家就iphone
後生都iphone
個人愈黎愈快
冇30倍變焦 不了
最平iphone都順撚過你老母臭閪android
咩型號
我唔知你所謂既用用下慢係幾多年前既事...
依家國產牌1500蚊以上都好順... 仲有120HZ 添 !
唔清楚你慢係邊度?

同埋你今次筆直幾多同埋要咩大細既MON
老人家用開咩牌子?
三星愈用愈慢係正常, 仲會愈來愈食電添
老人家用開咩牌子就買返嗰隻啦
就算同樣An機,轉牌子唔同UI佢地都係難適應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞