(有圖) UO cheap客 新賤招 紙皮箱三件行李包埋一齊 當一件行李博大霧

417 回覆
728 Like 51 Dislike
先加一堆rule去加價
再出另一個plan唔駛加咁多錢
d人就覺得好撚抵賺左無加過價
西公司自然係對西客

打和啦
笑死
對付CHEAP閪公司係咁架啦做得好
坐得UO就係為咗慳個一個幾毫啫

有咩問題?
你平時係唔係 "我唔理 入唔到去我就報警" 嗰d on9仔
但係佢新買返黎都係737-max
本身買一份行李額就可以寄哂3個喼,就唔會有咁嘅事發生
後來就改rules變逐件計,變相係會加咗價

有時真係唔好怪點解香港消費要畀智商稅,被人搵完笨仲要撐間公司做得好
智取 UO , 支持
就算東京d員工態度都好差,
去幾日本,就算m記,都好好態度
UO 員工(日本/外國)簡直打破日本人下限
冇問題架,一件行李又唔一定係一個喼
人地用紙皮箱真係冇問題
唔使鬼佬機場,香港機場都大把啦,
啲人少見多怪,見UO同香港人就踩啫
無錢就咪撚學人去旅行
其實係佢用嗰兩條扎帶睇落太鳩,
佢用正常保鮮紙綑一綑就靚仔晒。
咁多account 屌人去旅行,不如以一中為原則
取消普通免簽,只係保留因公免簽
玩爛咗
哩招我次次用
仲諗住玩埋哩二十三年就算數
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞