(有圖) UO cheap客 新賤招 紙皮箱三件行李包埋一齊 當一件行李博大霧

417 回覆
728 Like 51 Dislike
呢班撚樣出國只會影衰晒
UO 真係乞衣集中營
好波
扔爛左個箱到時出行里帶會唔會得番個紙皮

其他Gip 無Label 當失物
我已經盡力包好啲
我280
不如開檔$250賣紅白藍袋連入袋服務
Claim UO
呢間閪公司收呢樣收嗰樣
加加埋埋隨時仲撚貴過傳統航空公司
連登仔:乞衣
嗰幾塊紙皮咁包法意義係邊
你寄個紙皮箱6面有2面冇封好叫pack好
香港人真係好有應變力
Not enough
用個紅白籃大袋好過啦
正正常常每一件咁計一件運費
洗頭水每一件 沖涼液計另一件
一件加一個加行李
cheap航空咪有cheap客囉
兩邊鬥貪
不嬲得,你總之一件過,話之你入面幾多件,唔超重唔OVERSIZE就得
你話其他航空都算 uo賤到喺個行刑架度做哂手腳點解都可以有咁多人撐
勁多brand啲行李箱過到機場個架 hx甚至係peach呢啲廉航 係uo閪到爆
大種乞衣
有咩問題
又話好多人移民?
D人移民都幾件pack做一件寄啦
好多機場都有行李封箱、包膠服務啦
人地提供服務 你又俾足錢咁有咩問題?

搭UO正乞衣
關西冇問題啦
佢咁大個箱擺明就係pack好之後32kg寄艙行李
又唔係手提行李 仲講咩行刑架
因為UO淨係可以一件32kg寄
佢3合1 pack好之後就可以當一件32kg寄
人地包好唔爆就得, 關你L事咩, 冇超重, size, 你一系唔好做生意啦快運
其實多數係個地勤叫你去pack
上次有條友帶住幾碌長棍
然後求其拎條繩綁住就算
佢諗住去寄嘅時候俾個地勤叫返轉頭去包膠因為會散
呢啲叫做合乎原則下耍小聰明
uo劏客嗰啲叫合乎原則咩
之前先有人去度過佢個架根本唔合乎佢網上面寫個數字
行刑架還行刑架啦
封箱呢件事 全球都做緊
加上香港封箱係Allways做
關UO咩事?
Allways提供服務 你比錢包 你再比錢UO幫手寄
然後屌人乞衣?

https://www.hongkongairport.com/tc/passenger-guide/airport-facilities-services/baggage-packing-and-wrapping-service
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞