依個警司嘅辯方律師都真係幾仆街

496 回覆
341 Like 12 Dislike
又係另一個po copy and paste返嚟吠兩聲就當覆左
你睇你又夾住條尾縮到
好悶呀 可唔可以唔好copy and paste咁廢?
再係咁我真心覺得你連狗都唔配做
你咪比我秒柒左囉傻狗笑你自己呀?
#445 又唔敢覆又縮啦?
用你標準嘅話你又縮緊啦
你老母又再因為你縮而係地獄被輪姦多次
希望唔會生多個好似你咁柒嘅癲狗啦
覆得未呀垃圾又要挑機又要縮
次次都撚到你吠都唔敢吠
點睇你又比我撚到縮左唔敢吠
講你日日縮真係無講錯
你真係比我撚到吠都唔敢吠一聲
你用完quota啦傻仔
俾多咗次機會你同我嘈點知你就縮
返去送藍尸老母俾毅進仔強姦啦喂
又縮左19個鐘先敢吠
你去左睇你老母比野狗輪姦呀?
你用完quota啦傻仔
俾多咗次機會你同我嘈點知你就縮
返去送藍尸老母俾毅進仔強姦啦喂
又縮足成日繼續做狗肉錄音機敗走死垃圾
又縮成日
請問前日你挑機秒回個時你縮撚咗去邊
你日日都縮全日又扮盲
你縮左全日無資格要求任何人秒回 你癲狗嚟㗎咋
又縮成日
請問大前日你挑機秒回個時你縮撚咗去邊
我日日問緊你縮返狗窿做乜喎
次次都要等你廿幾三十個鐘先縮完出嚟吠一聲
又縮成日
請問大大前日你挑機秒回個時你縮撚咗去邊
又縮全日複製貼上就當覆左
你老母真係寧願繼續比狗輪姦都好過生左你呢隻縮頭垃圾癲狗
港聞警員涉酒店偷背囊 還押至10‧28再訊
https://mainpao.com/202409203910/24/

毅進仔又偷藍尸嘢
你件藍尸韭菜抵撚你死啦老母俾毅進仔屌仲要送埋錢 死廢物
又搵啲唔事嘅嘢嚟想掩蓋你老母比野狗輪姦同你日日縮嘅事實
警察戰術巴士停靠旺角路邊 遭九巴撞毀駕駛席車門
https://lih.kg/3790955

毅進仔今日又阻住你隻藍尸返工
你件藍尸慘撚到日日俾人水
你仲縮緊 我好悶呀
本港兩名水警冰島自駕遊失事 一死一重傷
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20240925/bkn-20240925151530823-0925_00822_001.html

你件藍尸撐完毅進仔強姦自己老母結果死埋無仇報
連登吱吱toy
你條癲狗日日縮又搞到你老母係地獄再次比狗輪姦
「不考子」
你件乜都駁唔到嘅藍尸日日送老母俾毅進仔強姦駁咗未者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞