阿倫狄龍 (Alain Delon) 逝世 終年88歲

175 回覆
145 Like 10 Dislike
變左綠燈俠
哇!戀愛💘了
佢同尚保羅貝蒙多嘅江湖龍虎鬥更加俾香港攞咗嚟照抄做上海灘

當佢係丁力,貝蒙多係周潤發就fit哂
應該得番Jean-Pierre Leaud
勁長勁淫
反派佢可能唔想接
右邊變左毒撚
咁Mick Jagger 本身都係食女皇,西方人對sex呢樣嘢睇得好閒
Le Havre入面個肥佬
宜家係肥婆婆
佢真係球草level
唔止勁精緻靚仔仲要型又型得起
正又得邪氣又得
呢啲真係幾廿年一遇嘅明星
想當年都係新浪潮代表作四百擊裡面嗰個細路
負皮嘅係咪未見過個meme
因為太靚仔, 可以原諒所有野, 好彩個天冇咁快收佢返去, 可以見下呢個靚仔耐D
比D信心自己, 我覺得佢係最靚仔嘅男演員
因為007必須係英國人
呢張係最後一張相?
佢其他出席公開場合嘅樣精神好多, 呢張連鼻型都唔同左,
如果淨係比呢張相的話, sean connery 老左型D
可能審美都唔同左, 你睇runway班model已同80/90年代班model唔同左樣
A statement from his family said: "Alain Fabien, Anouchka, Anthony, as well as (his dog) Loubo, are deeply saddened to announce the passing of their father.
"He passed away peacefully in his home in Douchy, surrounded by his three children and his family."

唔知係唔係安樂死,
佢D仔女都算靚, 但唔夠老豆靚
我唔記得有米雪先定米雪飛花先?
咁夏萍姨年輕都係靚女嘅
又曼德拉效應, 乜嘉芙蓮丹露未死咩?
咁碧姬芭鐸死左未
佢想安樂死嗰時係因為身體突然差左好多, 病痛折磨先最慘
丹露早排中過風,但應該仲響到
係喎碧姬芭鐸都仲響到
Anouk Aimee就早幾個月死左
線上點搵到佢既電影睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞