東張何太|何伯跟亡妻14年前賣元朗舖位套現550萬 疑是450萬定期存款來源

165 回覆
217 Like 6 Dislike
阿水話既

何伯食軟飯食咗幾十年!土地登記處文件證亡妻(黃女士)先係鋪頭業主

https://www.youtube.com/watch?v=y5oOQ5KuVO8
咁你認為圍村人姓咩?元朗有一條黃屋村
唔怪得何伯呢條廢老可以有幾百萬積蓄滾存到,原來係靠老婆
隻河馬好樣衰唔想再見到佢
即係以為落老婆個名,將來就會變成食軟飯
同一方法食埋何馬間公屋
佢個仔話佢喺大陸叫雞俾人捉住。(唔知係公安淨捉黃腳雞)要亡妻揾幾萬銀上去贖佢。
啲人之前勸何伯小心啲,唔好畀河馬呃曬啲錢,依家睇返應該係勸河馬小心啲,原來何伯先係食老軟嘅一代宗師
條廢柴肯定扑野個陣用傳教士式擺河馬對腳上膊頭,用佢10cm皺皮腸出出入入,河馬黑口黑面都忍唔住面都紅哂
當feel到老婆仔個鬆閪都開始縮緊個陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin
老婆仔高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴廢事比佢知有幾爽
然後何伯粒聲都唔出就射左,頂盡子宮口狂噴,講咗句:「射咗啦,老婆仔」
河馬:「梨係咪教唔精架??人哋刀話未爽完就射」
河馬一手推開何伯
何伯抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆仔個充滿橙皮紋既肚腩度
河馬:「屌你又滴哂上黎,你無用架啦,唔好跟住我啦,離婚啦好無」

何伯:「唔好再提離婚啦老婆仔,我會改架啦」

然後河馬又著翻套名牌睡衣去開直播,一路set機一路口噏噏,一路揞住隻紅腫西feel緊d餘震
然後門鐘突然響起,兩個大陸公安請河馬跟佢哋番警署協助調查

河馬:「你又暴露我行蹤!!!」
神雕俠侶
又唔肯加何伯名到時最多咪分細單位,起碼有得平住,住酒店除非好有錢,捱唔住;

Btw何太唔係比人拉咗?
如果唔賣鋪應該每月收鋪租直到19年至賣就肥幾倍
獵人往往以獵物方式出現
可能真係一日七次咁撚勁
你睇佢同舊何太生五件
依加又咁有自信話勁過後生仔
真正既獵人往往以獵物形式出現
Trust me bro
十二三萬左右,仲買咗隻撈呢,加埋啲洗費
隨時條友老豆/阿爺都係游水落黎,仲笑鳩人
浪跡天涯,週圍釣魚搵老襯
果個年代懷疑個個都係遊水落黎
叫雞咪算
怪唔知得何伯咁撚蠢都有5球係手河馬對住何伯幾個月都想死,何太對足一世都忍到應該能力超強
https://youtu.be/Wgha4AiUVZY
無左450萬,屌撚到何伯飛天
佢班仔女甩咗pat屎應該好開心
佢亡妻根本一早就知條仆街係信唔得過㗎喇。所以咪擺個細女落個戶口度㩒Q住佢囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞