[發花癲]黃毓民:如 林郁婷 唔係代表台灣,你台灣已經笑埋一份。

55 回覆
163 Like 10 Dislike

黃教主又屌台灣

黃教主節錄

1. 選手喺呢件事上面唔需要附上任何責任,國際奧委會俾得佢參賽,佢哋就會盡力去打場拳賽。所以我都唔會質疑佢呢一面金牌,着數唔着數都係咁,你冇計。

2. 用台灣嗰種講法,佢就係俾人恰,被霸凌之下拎到金牌。但其實你睇返成場拳賽,林郁婷手場腳長,又高咁多,有啲人真係覺得似一個男同女打,係好正常。

3. 過往日子有啲北京嘅選手喺田徑項目上雖然係女性,但個樣好似男人咁,咁你台灣啲人就話佢搏懵。但係同一標準低下,你會唔會話林郁婷搏懵?! 到目前為止都未聽過大陸有人咁講林郁婷先。 但呢到調返轉,邊個講啲咁嘅嘢台灣人即刻同你搏命,因為佢拎咗面金牌,呢度係一面倒撐佢。

4. 綠營嗰啲電視台直程話林郁婷用拳頭打贏魔法(JK)
假設佢唔係代表台灣參賽,你台灣已經笑埋一份。
毓民今次有道理
今次完全同連登主流講法一樣
恭喜
講得啱喎 灣灣賤種最撚叻雙標
教主講得好
最撚惡係台狗
小心台狗賣台
台狗一有牌攞即刻保駕護航
同腥港好唔同,金牌都照小,原則問題
嗰班民智未開既生物
台灣唔止笑大陸選手似男人

台灣人改圖改到人下體突起
台灣人故意散播大陸選手過唔到性別測試遭大會永久禁賽的謠言

台灣人集體散播假消息玩認知作戰,但無一人公開道歉
香港係咁台灣係咁, 咪又係同"中国運動員拎金牌我有份威" 的中国人一尻樣, 如果佢唔係有機會拎牌撚會咁多人撐咩
江黨委奶共咪比香港人狂屌, 笠水係後門走唔敢見記者

香港人原則性係永遠強過台灣人
一開始咁多人炒車咪就係因為成班中學校長"有份威"先出事囉, 你試下林郁婷撐共?
黃毓民隔空發功
腳踢腎囊
講真黃毓民真係好高質
唔似岸久藍黃咁死撐
有自己獨特見解
如果係芝麻人, 台灣已經屌埋一份

如果JKRowling係日本人, 台灣人唔會屌佢
台灣偏藍網球姐妹咪一樣俾人屌到仆街
教主同愛俄力達成共識
第三點啱
小紅書基本無人屌佢
唔埋堆玩立場先決咪社死,你睇下黃毓民個台觀看人次

例如有些post講香港運動員係訓練/ 醫療/住宿獲政府大量支持..有會員講完遭時事台批鬥

而係電子唐人街講香港政府愧對運動員無任何理據都輕易有3萬觀眾
佢講得啱喎
黃秋生開始反擊未
江咪比人鬧緊囉
拎金牌唔係大晒
公道
除了cctoy
咩人閙佢
教主不嬲公道
係有戇鳩泛民支持者到而家都仲要死屈佢
上ig fb 睇下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞