「Apple又蠃」 華為新matepad pro 雙層Oled 大炒車,第一日就大量「抹布mon」 同 「綠mon」!

122 回覆
194 Like 4 Dislike

綠mon

抹布mon(一格格+唔同色)

琴日第一日送到貨 同 有得線下買現貨

第一日就大炒車
無QC架咩
別造謠
今次證唔證明到 個句
Apple 唔係追求最新 係追求最好
要出就要做到最好先出?

依d跟風狗 一跟就炒曬車
講創新就大曬?
買得華為就係支持國產
呢啲維修費咪當係比貼士終國
雙部pad 上下對比個兩張圖

下邊個部係新matepad pro 雙層oled
睇下d黑位 起曬格 唔知咩事
明明樓豬早幾日先勁讚華為$4000有雙層OLED
狂屌Apple賣成皮嘢
我是其是 非其非

佢的確係賣4000 既雙層oled

不過就係 實驗級既雙層oled
點解會過到qc
華為覆咗 係oled 正常現象

所以唔係qc問題
咁你依家應該明平時啲支牌係點樣做到「$4000有人地Apple $10000嘅 spec」然後大肆宣傳
其實不嬲都講, apple 又好, 3星又好, 係貴, 但你用呢個價錢其實係買品質保證,
.
小米手機係平, 但你預壽命真係3年左右
垃圾級
依個情況係 黑環境 低亮度就會咁

光環境 高亮度 就會冇事

咁佢比得一半錢 有一半環境用唔到 都合理既
牆頭草就牆頭草啦
不過都笠返頭盔先

m4 iPadpro既雙層oled
一出個陣 都有 灰粒垃mon問題
依家好似冇左 唔知係咪software更新咗就冇事
連自己太子女都唔用

咁都話正常
QC 良率咁低都照出
用系統更新黎解決?換keyboard 同mouse 令電腦快好多既辦法
華為和榮耀的供應商是京東方,而蘋果的供應商是三星。 隨著國產雙層OLED技術落地,為國產終端提供了更多的議價權和彈性,也降低了對國外供應鏈的依賴。

快啲多謝3星爸爸
雙層oled 7成係lg供貨
3成 3星
3星重要3成都趕唔切
根據顯示器供應鏈顧問公司 DSCC 的最新研究報告,LG 是蘋果這次 12.9 吋 iPad Pro OLED 螢幕獨家供應商,也部分供應 11.1 吋版本,三星則主要供應 11.1 吋版本。另據群智諮詢預計,2028 年 OLED 產能面積供應量或將成長近 10 倍。

3星個少少數量 都趕唔到
算吧啦叔
小米啲機好難賣出
又唔值錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞