睇連登講美國總統選舉feel到成朕廢老味

73 回覆
151 Like 46 Dislike
上次做得太明顯
分明係趕侵落台,求奇搵拜登頂上
背後果班係共濟會定deep 乜9,影子政府就唔清楚
連登少咗好多正常人
又係deep state 撚
你班人係唔真係咁撚柒蠢呀
Lol
其實黑婆有咩好

五毛淨係識得混淆視聽,呢啲↑就係『實際民情』
樓主:「你哋點屌我都唔會駁」

因為拎埋數據出嚟佢真係駁唔到
邊個廢老,邊啲派別網軍要踩連登仔
一目了然
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-54717241

大致上都係話郵寄選票確實會有失誤但大部份都有補發選票
同埋我嘅認知係歷史上總統大選出現舞弊係好罕見
再加上2020侵係競逐連任而且在任時期掌控參眾兩院
佢自己無避免舞弊嘅情況真係好難怪對手偷你雞
又要Post 多次

It’s not hard to see why Trump, then, in his desperation to hold onto power, claimed that Democrats used mail ballots to steal the election from him. Biden indeed would not have won without mail votes

https://fivethirtyeight.com/features/what-absentee-voting-looked-like-in-all-50-states/

Georgia - Joe Biden won by 0.2% (11,779 votes out of 5,093,736 cast)
Arizona - Joe Biden won by 0.3% (10,457 votes out of 3,457,655 cast)
Wisconsin - Joe Biden won by 0.6% (20,683 votes out of 3,024,701 cast)
Pennsylvania - Joe Biden won by 1.2% (81,405 votes out of 6,934,035 cast)

Mail in Voting 係對Dem有利,
有大約1%既優勢
而Swing States 係講緊<1%既margin
你又唔明個制度唔點玩,又睇中文source
你先on99
德國俾傻婆執政嗰十幾年 入左幾多難民

依家左膠自己食返鐵拳
女人講嘢真係冇內涵
或者咁講
生活順風順水既人
上連登只會食花生
淨係享受人生都冇時間
仲點會係到出po留言

所以你係連登見到既只會係一班loser圍爐打飛機
係生存者偏差來
Mail in voting 有冇犯法?
侵侵自己都有mail in ballot
民主精神唔越多人投票就越民主既咩?
不過你都係鐘意獨裁者多d㗎啦
你條J就係咁細🤏
Small dick energy strong
你讀過Berkeley 都知班leftist is iq 80 㗎啦
睇唔到㗎啦
聞到樓豬啲登粉味
樓主呢d五毛反駁隊
連自由空氣都未吸過
真嘢唔俾得人講
感覺同中國人睇世界一樣
搞有婦之夫賤過做雞啦
吱joke又出嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞