其實賭仔想靠賭發達是否弱智?

438 回覆
320 Like 16 Dislike

你地讀書咁少但又以為可以玩贏精算師?

遊戲規則係人地定

你走去玩已經注定輸左半先

仲要信貼士?
冷靜D照下鏡,睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦 世界好公平 如果人人都心想事成 會天下大亂 世上總要有你D咁既廢人
蠢人仆街,係抵撚死
樓主好憎人賭錢
我就淨係想笑盲跟班懵撚
樓主好憎人賭錢

唔憎

但覺得佢地抵死

佢地好似打十號仲要去海邊遊水d廢佬咁
賭谷入面個個賭到有樓有鋪收租

係啊

世界無窮人啦

Fb d賣料狗貼cash貼戶口你信左呀?
咁如果係讀好多書再用統計去玩呢

賠率可以變

你玩乜鳩呢?

你讀好多書咩?

讀乜柒走去賭?
莊家個game set出來一早已經係用統計學去set

賭仔去玩已經唔係fair game
輸左幾多?
輸左幾多?

抵死

賠率可以變

你玩乜鳩呢?

你讀好多書咩?

讀乜柒走去賭?

因為你淨係FOCUS左係賠率到
就算點變 只要DATA BASE夠大 都仍然係會睇到分佈
中學開始做數據RECORD賭到依家 U GRAD做緊野
咁多年黎正數有突
你只係用賠率睇到證明你根本唔識玩呢個遊戲
ANYWAY 小弟經常係心事台分享40K 50K真飛
賭唔係一日 係要長年累月再好好分配成本再加數據先會成功
有興趣可以跟小弟長期玩下

賠率可以變

你玩乜鳩呢?

你讀好多書咩?

讀乜柒走去賭?

咁多年黎正數有突

賭錢拉長來睇係莊先會贏

跟你玩下?

有錢大家一齊搵呀?

不過我知始終會有傻撚信你

佢地抵撚死既
Mr.9up

你求其貼個下次你最有信心中既盤出來睇下?

唔係唔敢呀?

賠率可以變

你玩乜鳩呢?

你讀好多書咩?

讀乜柒走去賭?

咁多年黎正數有突

賭錢拉長來睇係莊先會贏

跟你玩下?

有錢大家一齊搵呀?

佢地抵撚死既

小弟長期係某PO分享心水 唔需要一兩場貼出黎 你可以入去某個成日係置頂既POST
我有心水自然會貼出黎 我久唔久到會有
小弟分享既心水已經好多好多
唔需要一時三刻證明你睇吧

賠率可以變

你玩乜鳩呢?

你讀好多書咩?

讀乜柒走去賭?

咁多年黎正數有突

賭錢拉長來睇係莊先會贏

跟你玩下?

有錢大家一齊搵呀?

佢地抵撚死既

小弟長期係某PO分享心水 唔需要一兩場貼出黎 你可以入去某個成日係置頂既POST

你將來十場所謂心水

事先貼出來

睇下你十場條數係正定負ok?
Lm
輸左幾多?

抵死

賭仔都係社會上既廢人,你想要呢班廢人點樣有出色?

無左呢班廢人,D低下既工作邊個做,樓主唔好影響個生態啦⋯⋯

賠率可以變

你玩乜鳩呢?

你讀好多書咩?

讀乜柒走去賭?

咁多年黎正數有突

賭錢拉長來睇係莊先會贏

跟你玩下?

有錢大家一齊搵呀?

佢地抵撚死既

你將來十場所謂心水

事先貼出來

睇下你十場條數係正定負ok?

好 不過你自己去心事台追 我係果度唔止PO左十條
小弟分享既心水已經好多好多
唔需要一時三刻證明你睇吧

你咁把炮

落飛前貼出來話比人知你買乜

睇十場,sample size夠大未?

睇下你整體贏定輸?

加上set埋你本金,爆廠無得玩

敢唔敢?

大好機會證明比各巴打睇你係有料
賭仔都係社會上既廢人,你想要呢班廢人點樣有出色?

無左呢班廢人,D低下既工作邊個做,樓主唔好影響個生態啦⋯⋯

明白

得閒分享下鬼鼠骨心得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞