翠華手機落單須連接 "翠華Wi-Fi " 翠華:資料泄露不會負責!

119 回覆
8 Like 152 Dislike
食個飯都要人地入你個honeypot
所以咁多呃騙電話

樓上仲有幫兇 話好安全好可靠

似係KK園區的人
我仲以為執晒
連佢個wifi先落到單,即係內聯網囉,咁每間餐廳獨立一個server就搞掂,成個網唔使出街,平好多
咁撚廢架, 邊有人個server 係擺內聯網
食個飯,搞咁多嘢做乜?

走去食兩餸飯就得
珍。。。都已經執到咁
事但啦
唔賣下個人資料點有錢賺
唔賣下個人資料點有錢賺
落單個下比埋錢咪得
條友KK園區,梗係撐手機落單安全
電子支付要cloud network
接foodpanda同keeta單都要cloud network

呢個年代個個玩cloud
點解會屎忽痕set內聯網咁on9
講到你好易幫襯到咁
上次有啲趕又肚餓諗住咋咋臨入去快食個飯,佢老味掉張單落嚟要自己QR code落單,我心諗我手機都撳得快嘅,點知嘟極都冇反應,再叫人過嚟,佢話要連Wi-Fi先落得單,仆你個街,我再撳去佢個Wi-Fi連撚咗十幾秒都未連到,好大聲咁講咗句屌你老母就走左
一個細餐廳當你30個人
一般wifi應付唔到
要用番cisco 華為 aruba 既ap
一隻都四千幾 起埋controller都成皮
餐廳無落本仲比你入佢wifi lag死佢地咩
大少少既舖都唔會全cloud, 廚房printer都要駁內聯網
好多都櫃台收錢,唔用online payment,因為又要比platform錢。foodpanda同keeta你有電話就接到
味道黎講 香港真係冇替代
太興就係,翠華分身撈得掂唔會執到咁
紅茶,連登仔最愛
好多用網上落單系統嘅餐廳都無用埋online payment而係用返收銀處收錢,收八仔甚至肯收Apple Pay已經好好
唔洗sorry 擺低500 自己出門就得
一個翠字就足以令到佢係中國生存唔到啦
仲未執哂?dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞