整android八達通個條友祝你生仔無屎忽

130 回覆
145 Like 32 Dislike
依加用緊最新個版本幾日, 都幾好無事
睇完個subject, 真係嚇親, 然後得淡笑。
估唔到八達通啲間社會毒瘤令人嘅憎恨程度去到啲個位,要生仔無屎忽,都鄧啲舊同事慘!

不過AO確實係啲間濕鳩公司自掘墳墓,自暴其短之作。無咁大個頭又學人戴咁大掟帽,個product可能一世都只會係beta. 正人常思維都唔會on99而無配套地咁花咁氣力去入一個無數海量咁多機款嘅market, 尤其已經搞惦左三叔和iOS,仲要唔考慮吓自己啲reader有幾廢,有幾多個firmware type係街行緊, 有海量咁多個不同SP做左integration. 當處理完協調所有問題嘅時候,個market已經唔再需要MO入多一個platform. 而家洗濕個頭,睇佢點收尾!!!!

SMG裡便班tec真係食屎嘅喎,on9唔係扮嘅

利申:前員工
岩wo
差唔多10年前samsung機已經有smart octopus, iphone同事望住我用電話拍八達通機超震驚
所以真係諗唔明八仔仲乜搞到自己一身屎
係呀, smart octopus出左好耐, 係幾順
依加android octopus 都仲係測試版, 可能需要多些少時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞