整android八達通個條友祝你生仔無屎忽

130 回覆
145 Like 32 Dislike
係八達通垃圾姐用suica咪冇事
屌你老母 我6年前部samsung已經有得用8達通用得好開心啦 你班弱智ifandog呢兩年先有仲發現新大陸 以為新功能咁
AN撚不願面對
本身felica 有mobile felica
https://www.felicanetworks.co.jp/en/mfelica_pf.html
而 おサイフケータイ 已經出左好耐
話三星八達通好用果d 都on9
次次轉電話都唔同number 呢d 咁on 9既事
咁多年都無解決
點用?
係,次次轉NUMBER,所以我唔用三叔PAY果個,用FOLD6照用八達通自家果個,但近排有兩次搭車拍卡冇反應
試下再update個app
上一版擺明整錯嘢要人開Google Play Protect先入到app
下個月換返iphone啦
17 先啦
有咩可能要靠 日本有mobile suica好耐
唔撚係呱
攞黎做access 卡咪要再搞過?
佢轉會之前日日覺得轉完會就可以同時享受到Apple級數嘅ecosystem/support同埋Samsung超多嘅customization
但轉完每隔兩日就發現Samsung「竟然」「原來」有啲嘢係做唔到/冇咁好
講到自己好似俾人扼咁

佢已經鋪緊路用番iPhone

白9痴的
佢個作用就係一張只可搭車既八達通囉
CSL 張八達通SIM 咪幾好,幾穩定
申利:用緊8年以上
如果你屋苑用八達通官方門禁就transfer到
華為八達通遲過iPhone出都要轉number
住康城應該就冇問題
MTR管理應該唔會用山寨門禁
不嬲由卡轉落去手機度都會轉number
係唔知點解得三星咁柒轉同牌子手機都要轉number 咁煩
睇錯 原來華為唔會轉number
大部份都係認number 架啦
MTR自己管理梗係用官方野 點會益外人

而家Android八達通連基本使用都有問題
就算換機唔轉number都冇用
公道講句
更新左12.4 之後ok wo
如果mobile suica 諗住推去非日版android機就可能要
班三叔狗不願面對架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞