[一億已袋] 🐝多蒙特球迷吹水及比賽即討區(14)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
肥沙又傷6個星期

屌冇左閘啦,點打歐聯

托仔
肥沙又傷6個星期

屌冇左閘啦,點打歐聯

托仔

杜姆回歸
肥沙又傷6個星期

屌冇左閘啦,點打歐聯

托仔

杜姆回歸

應該同zaga2 差唔多
早幾日拎親波一係向後傳一係俾人搶甩
肥沙又傷6個星期

屌冇左閘啦,點打歐聯

托仔

杜姆回歸

應該同zaga2 差唔多
早幾日拎親波一係向後傳一係俾人搶甩

zaga2起碼夠高 佢嗰邊啲高波封死晒
其實有單哥冇走,今年有冇機會拎德甲

其實單哥冇走
http://s.fanpiece.com/FYnpA3G
又有個曼城幼幼已經跟緊2隊操
http://s.fanpiece.com/FYnpA3G
又有個曼城幼幼已經跟緊2隊操

今夏多蒙特從曼城簽下咗17歲既英格蘭天才辛祖,而據《體育圖片報》既消息,多蒙特現在又即將正式從曼城簽下另一名天才,佢就係20歲既進攻型中場博阿杜。

據悉,呢筆交易實際上喺今夏轉會市場關閉前就已經完成,但由於一啲手續問題,因此博阿杜既轉會還沒有正式完成,目前佢正在跟隨多蒙特二隊訓練。

博阿杜被視作很有天賦既球員,佢曾喺英格蘭U16出場過4次,貢獻4球。不過由於傷病等原因,博阿杜並沒有喺曼城企穩。

其實單哥冇走

上場有佢破密集應該會好d
熱刺個勢好勁 kane 好fit
熱刺個勢好勁 kane 好fit

幻覺黎嘅啫⋯⋯

其實單哥冇走

上場其實睇到有d 問題 好多時前場走位 中場都睇唔到 又或者遲左睇到 比唔切 總之就冇比到
唔知佢地未夾好定唔敢比 成場應該有差唔多十次 前場走位但中場冇送個波入去
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

其實單哥冇走

上場其實睇到有d 問題 好多時前場走位 中場都睇唔到 又或者遲左睇到 比唔切 總之就冇比到
唔知佢地未夾好定唔敢比 成場應該有差唔多十次 前場走位但中場冇送個波入去

今年打法好易比人擺大巴,就攻唔入,有返啲具創作力(破密集)嘅人會好好多,但萊斯又傷,單哥又走,香川又唔出

其實單哥冇走

今年打法好易比人擺大巴,就攻唔入,有返啲具創作力(破密集)嘅人會好好多,但萊斯又傷,單哥又走,香川又唔出

其實好想Gotze打番起
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

個廣告好正
五個都好有戲

其實單哥冇走

其實好想Gotze打番起

同埋好似唔夠多走動 拉空個種
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

個廣告好正
五個都好有戲

原本睇圖以為佢地拍緊笑片
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

個廣告好正
五個都好有戲

懷高O嘴嗰下好正
不過得一兩秒
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

你啲戲渣咗啲喎
出zagadou被son/trippier爆死
出zagadou被son/trippier爆死

比人打反擊打死
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

個廣告好正
五個都好有戲

懷高O嘴嗰下好正
不過得一兩秒

有冇link
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

個廣告好正
五個都好有戲

懷高O嘴嗰下好正
不過得一兩秒

有冇link

搵唔到條片
佢地拍賣車個廣告
四個傷剩我一個
係咪預言我會傷埋

個廣告好正
五個都好有戲

懷高O嘴嗰下好正
不過得一兩秒

有冇link

搵唔到條片

多仔Facebook 有
真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞