[一億已袋] 🐝多蒙特球迷吹水及比賽即討區(14)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

唔做封面即刻-2
反而papa 真係好撚勁 今年有成3個team of the week

papa今年真係好癲

知唔知我幾多數值

好想知auba同丹比利幾多

auba 應該86 87 啦

唔做封面即刻-2
反而papa 真係好撚勁 今年有成3個team of the week

papa今年真係好癲

知唔知我幾多數值

唔至啦 而家果轉都仲未出拎埋神射手 89-90啦

唔做封面即刻-2

papa今年真係好癲

知唔知我幾多數值

90就誇左啦
我估88-89

唔做封面即刻-2

papa今年真係好癲

知唔知我幾多數值

90就誇左啦
我估88-89

我覺得有機90
不過最想知就係今集fifa多子會唔會變番5星隊
而家版權又係winning到 驚驚地
買左作客印Bartra

不過件衫質地又唔同左

唔做封面即刻-2

papa今年真係好癲

知唔知我幾多數值

90就誇左啦
我估88-89

我覺得有機90
不過最想知就係今集fifa多子會唔會變番5星隊
而家版權又係winning到 驚驚地

之前睇過leak係88 而家搵唔返
Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 6小時6 小時前
更多
🎉 Happy Birthday, @JuWeigl!
Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 6小時6 小時前
更多

juju
更多

juju

幾時踢得番
更多

juju

幾時踢得番

差唔多架啦 好彩嘅分分鐘聽晚已經有得sub吓
更多

juju

幾時踢得番

Bosz話左聽晚唔出住啦
更多

juju

幾時踢得番

Bosz話左聽晚唔出住啦

終於有波踢喇
有出場名單睇未
有出場名單睇未

Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 30分30 分鐘前
更多
BVB: Bürki, Bartra, Sahin, Götze, Aubameyang, Philipp, Pulisic, Sokratis, Piszczek, Castro, Schmelzer. #scfbvb
Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 29分29 分鐘前
更多
Unsere Bank: Weidenfeller, Zagadou, Yarmolenko, Isak, Dahoud, Kagawa, Toprak. #scfbvb
終於有肥沙
sahin 又正選
我又後備
有冇ace link
我又後備

bosz 又話會比多d 機會
有冇ace link

[url]acestream://9bd31f1cc74809f5fda1424e6604dd48909ac050[/url]
有冇ace link

acestream://f95b24629ca52cded5654d4ea54cdf266b75da42
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞