[一億已袋] 🐝多蒙特球迷吹水及比賽即討區(14)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

Borussia Dortmund

HEJA BVB

Echte Liebe

BVB 2016-2017

DANKE KLOPP

DANKE KEHL

MANNSCHAFTEN

Tor

1 Roman Weidenfeller

35 Dominik Reimann

38 Roman Bürki

Abwehr

2 Dan-Axel Zagadou

3 Joo Ho Park

4 Neven Subotic

5 Marc Bartra

13 Raphaël Guerreiro

25 Sokratis Papastathopoulos

26 Łukasz Piszczek

29 Marcel Schmelzer (C)

36 Ömer Toprak

37 Erik Durm

Mittelfeld

8 Nuri Şahin

9 Emre Mor

10 Mario Götze

18 Sebastian Rode

19 Mahmoud Dahoud

21 André Schürrle

22 Christian Pulisic

23 Shinji Kagawa

27 Gonzalo Castro

30 Felix Passlack

33 Julian Weigl

Sturm

11 Marco Reus

14 Alexander Isak

17 Pierre-Emerick Aubameyang

20 Maximilian Philipp

34 Jacob Bruun Larsen
Lm
Durm過唔到體檢走唔到

睇返賽後訪問教練好似將沙軒當做重心
香村其實岩踢咩陣 我一直將佢定位做攻中

唔撚係掛

防反 攻中輔鋒等

防反 攻中輔鋒等

香川我覺得佢岩4231 總之有攻中 ss位 反正就係第2浸攻擊點
lm
杜姆其實啱踢咩陣 我一直將佢定位做吉祥物

emma入面就係杜姆
Lm

emma入面就係杜姆

定位無錯

咁多人J draxler
咁多人J draxler

佢性格都唔好得好多 都係反骨仔嚟
又話有得睇cam 拜仁第一球好似越位

發覺每次var都係對拜有利先睇

發覺每次var都係對拜有利先睇

算吧啦
呢樣野都仲未定到標準幾時睇幾時唔睇
有同無都無分別
想問下,之前唔係話保特會黎我玩下咩,依家冇曬消息嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞