前英首相約翰遜猛烈抨擊施紀賢處理右翼騷動和移民政策的方式

59 回覆
50 Like 9 Dislike
唔洗理啲鳩圖啦
shadow PM去左邊
貝理雅開始
佢做得幾好,係衰party gate
下個工黨黨魁咪一鳩樣
Party gate依啲小兒科嘢都吹到咁大,係英國佬戇撚鳩啫
選輸左出黎講風涼話
留意左英國示威好久
有關施紀賢都是一面倒負評,咁衰過林鄭月娥
施紀賢做開檢控官和左翼,就想要用武力屈服右翼,但完全施法不公平,保護伊斯蘭.
完全踩中哂,基督教,天主教,中間派,右派,英國今屆政府已經玩完
根本上歐洲反伊斯蘭潮流,佢諗住拖得就沲鎮壓不理民意,根本上火上加油,bj無錯佢放假好過,佢出少句聲當幫助
連登有唔少左膠係政府環保撚反駁隊嚟
乘機說好香港故事唱衰英國同踩移民咗嘅香港人
仲要咁啱呢個時候特區政府出溫馨提示
自然會明白係咩一回事
真係識野做管理的人唔會咩都親自指揮
因為需要轉向時要有足夠credit的人控場

可惜英國人盲信傳媒操作
反伊斯蘭潮流?邊有
班白左同回到而家都仲間中上街free palestine
德國強關清真寺,法國勒龐公開告示趕走非法穆斯林移民和禁穆斯林頭巾
開party好過玩到英國內戰
施紀賢做事幼稚而不成熟

英國選民一手好牌,結果信錯傳媒自己撕左
回力標無得講
英美左派玩語言偽術好多年
成日用immigrants 去形容 illegal immigrants,専登省略非法兩個字
等你覺得中性,攪吓攪吓就會好似隔離美國咁痴線,話要派福利俾非法入境者
英國佬:老師,果條友開party,無誠信
同香港民主派當日隊死唐英年令更仆街的顛野上位係一樣

唔識野有潔癖就唔該一世唔好理政治,因為呢類人100%錯判
你地執政左14年喎,點解唔遣返晒d非法移民,要修例一定過到Parliament架。
其實趕走穆斯林非法移民,係英國主流意見,但施紀賢極左派支持blm,lgbt,難民等等,所以本身思想就是逆民意針對反對派
香港有個好啲嘅 term 正好形容 small boats:

船民
清嗰一兩間做show 你唔係信佢哋啲政府會真係做嘢吓話

成個移民政策都係就晒依堆蛔好耐 已經生到一竇竇 清幾多廟都冇用
其實呢次突顯埋英國法官幾不義,完全成為打手
可能講係信心危機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞