【笑撚到HiHi】美國跳高選手拒絕共享金牌,加賽後痛失金牌!

205 回覆
72 Like 335 Dislike
CCtoy: 我唔知
呢啲小國無say 等大佬決定啦
你條on9仔人地cap三段出嚟你淨係睇最後一段
不能同意更多
問題就係佢輸咗喊囉,既然成功鬥到尾咁佢咪得償所願囉咁喊乜鳩,佢喊擺明就係後悔當初太自私想獨贏而無咗面金牌啦,鬧佢抵死咪啱啱好囉辯護狗。
某程度上, 呢單野正好反映左美國佬既霸權心態!
美國佬: 想同我做一哥? 慳d喇你! 我點都要同你鬥多次!
屌你班弱智真係自己拎來柒
無人識規矩都可以講咁撚耐
如果係中國選手,仲會唔會咁理性
唔係喎, 而家中國運動員個個都好玩得
依d一個唔同意就要鬥嫁喇
可以
但唔可以掂到跳高杆or個軟墊
如果唔係就計失敗
pin
得得得得償所望
佢地本身friend嚟
一齊經歷過傷患
所以先想一齊拎金
係新西蘭唔肯共享啊
係呀係呀,美國佬唔care
ig x 俾人屌到上天花板咋嘛 真係冇乜嘢喎
有咩分別?
本身可以一齊贏 一齊拎金牌
要分勝負咪即係代表得一個拎到
最終目的咪又係拎金牌
係,後手hea跳高難度,留力向下跳
屌你老母受薪開post可唔可以專業啲?
印象係計兩個最高成功一跳嘅x數量
兩個2.36m都係一跳就過
所以要決一跳
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ctm9GtKG41g?si=1kMwNH_wm7nIIDkq&amp;start=39195" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

似紐西蘭唔肯先
https://youtu.be/lHduryryYy8?si=Sm_P_QCJxZJppkeC

Around 9:40, 美國佬話紐西蘭佬同佢既team suggest jump off先。
成個interview都幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞