[COYS - Welcome 蘇蘭基 and goodbye 艾馬臣!] 熱刺球迷永不動搖支持澳普吹水區 610

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
60m已經洗哂光頭比既筆直喇
仲話比多30m
其實有唔少YouTuber都話佢啱用
Anyway點都要踢過先知
alvarez根本勁難用不過我係鍾意佢唔鍾意sogay吹咩
有哂分析數據支持啦 不過啲人係鍾意踢都未踢就盲反啫
咩冠軍都拎過
人哋真熱都反
講真艾華同夏L有KDB同Foden依D頂級中前組織人供應緊係勁

我熱藥同Ben10有無D咁既供應?
Ughhhhh. Waste money
Nooooo. He is trash

踢得屎可以出嚟認叻
踢得好就J
Never Lose
We won't sign a winger
爭5-7既隊係唔差既
要級數高嘅就cxxxxx啦
又平,係怕傷啫
No u can actually think think
Juv 唔要+ 低價
Chiesa ok with PL
如果Ange approve
Why not fast fast deal?
Obviously, Ange is not ok with Chiesa
你覺得熱係爭鏢分子?
蘇蘭基大哥我個人黎講係支持佢加盟
上年佢已經證明左自己係個唔錯既機會主義者
我地供應多但無人識Finish應該夾到踢法 又踢慣英超唔太洗適應

反而我驚既係買唔到eze 照舊係maddy一個打晒
公道d講 基艾沙無想像中咁勁
早幾年就話好有潛力 而家見晒底 個情況可能差過kulu
Eze?

Errrrr
Difficult wo
Slower then Euro2020
Weak physicality
Injury prone

其實我地要mainly RW player
佢同個陣Kulu都爭好遠添
就算去到依家Kulu都係好少打佢真係擅長位置
仲要少傷咁多
老死冇睇波?kulu bergv而家踢到madders個位 eze冇乜機會啦昌宮要我地一炮過比 而家急需右翼
錢解唔解決到?
得嘅就唔係問題
點解我地唔簽akanji
人地唔肯啦
熱身賽d時間睇唔到 做左精華球迷

btw Eze我主要貪佢可以打埋LW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞