[COYS - Welcome 蘇蘭基 and goodbye 艾馬臣!] 熱刺球迷永不動搖支持澳普吹水區 610

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
所羅門 同Gil 齊名 都係有新孫興民之稱

我熱 左翼五子

Son 676 SSG 所羅門 Gil
點會 翼位後備首選係佢
我心目中solo>Wirner
黎緊踢返歐霸 + 唔好好似上季咁7 聯賽盃第一局就收皮

真係好需要用到佢
上季季初未傷 踢出黎都幾sharp
有啲腳法速度 單對單過到人(Son依家最唔搶既野)
最緊要有腦唔係dup低頭死扭 識傳波助攻
兒子走下坡了
前季夠話走緊 上季咪一樣雙十 隻3000分就真係走緊下坡
其實我都覺 初初睇好撚sharp醒

不過pre season幾場我無睇

唔知有冇出solo

希望佢傷完個態唔好大跌 同埋咪再咁玻璃
依家就係傳球會內部覺得佢傷完大跌
冇咗爆發力 所以想借走佢睇下點

Preseason佢出黎都真係幾差
咁就麻鳩煩
師兄有無買保險 我研究緊 花多眼亂
公司有份醫療 所以無買
唔夠的 而家好多人驗到有cancer

醫cancer個d 輕鬆燒你百幾萬

最少要加份自願醫保 包底
Time?
所羅門 同Gil 齊名 都係有新孫興民之稱

我熱 左翼五子

Son 676 SSG 所羅門 Gil
Timo?
好似出過半場
Tottenham Hotspur are reportedly considering adding another striker to their ranks, with Lille’s Jonathan David emerging as a key target despite having signed Solanke.
可以3前鋒陣
Can play RW/LW?
係咪pre-season完發現唔撚掂所以買
以前澳普係第二季發力

但黎到熱刺發現preseason都勁含
摩佬都係第二季...
光頭佬一嘢破佢功
今次不攻自破
佢季前賽復出未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞