[I/A/PC]【鳴潮】(15) 抽 = 6命 pass = 2命 skip = 0+1

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
拉等級, 技能, 同聲骸, 上去80會好打少少
真係唔得, 就嗑藥, 有乜野可以食就食乜野
準備定復活藥, 最後要就係要有奶媽, keep住套龜盾

只要記住有乜野招, 有邊招會被秒, 有邊招可以硬食, 最重要係點避招
留意出招後搖, 把握輸出, 有今汐的話, 就可以趁機請佢食一炮

理論上, 只要你熟佢D招, 就算1級, 攞白板武, 都可以KO佢
我嗰時得返1滴血打到隻手出曬汗
【🫅 浴 皇 大 帝-哔哩哔哩】 https://b23.tv/vx4EULK

用黎自我挑戰only
抵到爛
舊椿同新椿都好正
好彩舊椿會變左舊一個角色冇棄到
可以試下食下d 料理加攻加防
佢新地圖d 溫泉好心整脫衣模式喇
靠閃避還擊
換左個6命今ac 點解勁過長離咁多
因為佢係今州令尹,一定要有返咁上下勁先壓到場
我諗隻長離都係0+1算數
留名
出埋四眼娘buff多25%
班痴線佬啖口水隨時打到150萬
最後都係忍唔住課左72000jpy 估唔到從無長離開始抽到6+1 仲有6500石剩
大概3800蚊左右 歪左3次
隻game平咁撚多
同埋內鬼話今汐係set jor 全個1.x 最勁果個
之後d 角點都唔會勁過佢
哩隻game 課金體驗真係屌打我之前玩開果d game (唔係打手,真心覺得)
之前玩開米氏基本上7x 先開始出金 7x 前極少出
原神仲有個垃圾武器池最黑要食3個保底
非米氏池好似fgo 果d 最崩潰果次係抽左250抽都仲未抽倒當期up想死
琴日勁多20-30抽出金 米家game真係好撚垃圾
哩隻game 真係可以20 30 抽出一金
雖然都會7x 先出金
但拉番雲平均出金係4x 5x
幾個post 之前大家post 過抽卡紀錄大部份人抽卡出金係4x 5x
仲要隻game 可以換命座
垃圾米狗全撚癲係武器池 武器仲貴過角色 真心有撚病
仲要專武放落第2隻角到 基本含撚
隻制顏色好啱我
請問長離 今汐 3cost 聲骸 副詞條要屬性傷/共鳴效率/攻擊好呢?

另外一般組5伴套同屬 還是兩件兩件套咁組?
不絕餘音2件套有10%攻擊咁多
今汐低命雙屬性傷 高命就1屬性1攻
長離主流雙屬性雙 都有巴打1屬性雙1共鳴效率 (建議共鳴效率120% 以上)

一般一定係5件套,唔會兩件兩件
不絕基本上都係前期過渡用,後期都係用屬性套,果10% 攻擊其實好少,你一條副詞條都差唔多10%,但屬性傷冇得係副詞條歪,所以一定係用屬性套
亲買吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞