[I/A/PC]【鳴潮】(15) 抽 = 6命 pass = 2命 skip = 0+1

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
兜得快

我都係pass 不過係哩個post 嘅pass

唔完美 可接受係暴率Max左
緊係雙暴傷啦
笑到傻
我d 冷凝係暴擊6.3
不過雙暴照用算
最後可能都係用輕雲套
折枝睇睇下人設幾得意
雙暴傷推唔到90%暴率 無暴擊咪on9
冇咪r 到有為止 雙暴傷啲人都係鐘意個數字夠大 一炮秒 同埋傷暴傷冇上限 暴擊有 如果遲啲有輔助係暴擊/暴傷加乘 點都唔會蝕
家陣刷echo 無爆擊要再打多輪技 爆擊就一輪秒
同埋時間長左 一暴擊一暴傷個期望傷害都係高過雙爆擊
未出既野就唔好講啦
雙暴傷 打錯字
內鬼話守岸人係加暴擊
不過應該唔會加好多....掛
佢加10%暴率 比你雙暴傷 推到盡都係85%樓下
係 所以用期望值計
暴擊 : 暴傷 最好 1 : 2
想玩大數字另計
唔係唔得既 你5個echo 暴率全頂 再加守岸個buff應該推到90% 個時個期望傷害咪反超
但1暴率1暴傷 唔洗buff都可以100%暴率
換句話說遲d出暴傷sup 都係差唔多

暴唔出都有39w
咁計落其實將來咪應該用返43311會好d
43311打出黎個數靚仔好多,第時真係有buff暴擊既奶就連唔穩定既問題都解決埋
出完大技過百但刷左好耐都無雙爆+攻

你低命係43311好d 高命個屬傷比把專武稀釋咗
我6命試哂兩套44111都唔夠43311高傷
咁你要睇平均傷害 你睇單一傷一定43311贏架喎
係呢到講好喇 唔好上fb巴哈講 實比人輪姦
不嬲都係暴傷大於暴擊 上下限問題 長時間作戰係多餘 都秒左仲長咩時間 尤其係高壓環境既情況 唔係你秒 boss 就boss 秒你 時間拉得愈長 容錯率就愈低
最大問題就係要r 不過80暴以上最多咪r 一兩場
未計之後既輔助拐
44111就係贏在雙爆高
你單睇最高數字 43311格硬高60%屬傷
但係雙爆唔夠44111黎 時間愈長就會輸愈多
所以我咪諗如果將來出buff暴擊既奶咪慢慢解決埋暴擊既問題到時又穩定又高傷係唔知幾時既事咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞