做左某S手機牌子好多年 你問我答

423 回覆
36 Like 100 Dislike
韓國某啲網明明收samsung pay,點解香港samsung pay畀唔到錢?幾時先可以統一所有地區啲samsung pay
你見其他地區嘅 Samsung Pay 冇得開 Smart Octpous 就知佢唔會好似 Apple Pay 咁統一啦
摺機易壞到仆晒街
Tab S9 系列仲會唔會減價
淨係preorder嗰度就露晒底

從23系開始最平一定係官網corp offer / edu store加當期信用卡優惠,連提都唔提

當連alumni 戶口又無,朋友又無多個,今年hktv mall都算做得平。

電訊商就通常數記或者中移客戶價普遍最平
Samsung pay so far未見過有support 網站 三叔可能無開放payment API

連Google pay都唔係好common嘅情況下,三叔就不用想了
收咗嘅舊機賣去邊度?
佢係易壞嘅 不過對比返大陸牌子 佢已經做得好好
外判公司嘅野 咁就唔知了
外面收機佬分分鐘仲高 果800係比你扣得冇咁難睇
因為果部機係跌左75%
同埋今年咪有個多啦a夢特別版嘅
其實係可以用smart switch過
一樣做到同樣效果
想問八仔D野
隻WATCH做到好似對家咁用手錶DO比錢係咪好難?
係對家簽左野唔比放出來?定技術問題?
因為隻錶好似出左咁多代都冇聲氣
明明以前SIM卡咁細張都加到八仔入去

好快有新機
其實係因為保安問題
太多人比人盜用咗
所以唔比
屏幕出白線換mon 收幾錢
講個例子
flip5 256 係到最後某啲地方做到3998全新
Tab S10只有Plus同Ultra係咪真
只有Tab S10 FE係10至11吋?
睇返網站
去華強北啦
整完冇人知
而家睇流出唔準㗎
九月會準好多
Pre order完咗第二個優惠係最好

即係部機一出咗既時候?
如果1月1號新機
12月pre order就最貴
1月1號就最抵?
冇得計日期㗎
點解第二個比較好
因為要買嘅買曬
熱度開始減
所以要送多啲野
例如
S24送A9 酒店
都係第二第三個優惠
Honor 嗰兩部個fail rate 高到 cls屌米之前嘅大摺香港無但大陸都屌曬鬼,部細摺試過都覺得轉軸可靠度不及S牌新機
係場上最容易嘅摺機
oppo 一個月都唔夠
honor 二三個月
s 成年都仲未壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞