[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (21)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
大亨:邊個話我要求東方收留?
Sky哥哥都未屌你屌咩

(中國香港足球代表隊成員)祖連奴慶祝(老家)巴西柔道隊奪得奧運銅牌
仲癲過佐真奴
如果石門晨早同米基爾續咗約,應該坐底收到過百萬港紙轉會費from Emirates Club

大埔多處路燈疑供電異常 入夜後離奇狂閃惹熱議
https://lih.kg/3755221

係唔係M子夜晚走去吸街燈補充燈力?
對面係咩料?
佢另外一個dream可唔可以實現?
佢都打唔到英格蘭㗎啦
入境處做嘢未?
香港入境處通知
T2
而入球後「茹子」亦顯得相當激動,更衝向場邊與觀眾席上的爸爸、媽媽一同慶祝,賽後他接受本報記者訪問,坦言此刻心情難以形容,又盼將入球送給家人:「都唔知點形容,感覺上係鬆一口氣,依3分對自己同隊波都好緊要。過去一年發生咗好多事,但所有嘢都唔係好順,尤其對屋企人或者我嚟講,有啲唔係幾好。今日屋企人有嚟睇我踢,自己入完球波都好開心,希望可以令佢哋樂觀啲。」
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240804/mobile/bkn-20240804101012596-0804_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3huI11BCbSfY0f-X3l5Ka5NoD8KApSVO5aws4GjrjJRzExmUrwT2DjqvE_aem_OPdRz3VrasogDoLQCOIcFw
OK la not too bad
反米基爾班友仲有乜嘢好講?
屌那星如果下季冇會要嘅話 上面真係戇鳩
可唔可以快啲聽到轉會消息

澳門足球總會 Macau Football Association

#亞洲盃 #附加賽 #澳門代表隊🇲🇴
亞洲盃外圍賽附加賽將於9月6日及10日進行,會先客後主對戰汶萊,而澳門代表隊亦於此次附加賽中穿上全新球衣進行比賽。

https://www.facebook.com/share/p/bEyDXHRN3bvxk7Wa/
澳門都有adidas 香港要食狗爪牌
唔入籍就躝屍趷路啦
反米基不願面對
贏咗會係咩環境 會唔會有機會同香港同組
躝咗都仲要俾你批鬥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞