江旻憓令到時事台某班人咁驚青不斷踩嘅原因

102 回覆
63 Like 333 Dislike
係的你好
江主席好
同志好

張敬軒都無人講啦
班友忽然極端政治上腦 cls
點解手足踩藍屍都變成撩事鬥非?
咁藍屍係係奸係笨柒係邪惡係冇良心喎做咩唧你
睇真,起機師孽瘤後生好樣啲囉,條格劍女金成件男人咁

不過都係匪共走狗反人類支持鎮壓香港人,垃圾總係勿以類聚
次撚次1-3點都係班狗閪5毛出黎互含嘅高峰時段
燒山和黃毓民共同撐江同志.
好,三個都加油.

成個男人咁 又靚又可愛
兜唔到又玩人格謀殺 例牌架啦
江BB是暗黃
邊撚個係你『手足』?
張圖講嘅係現實發生緊
無咩好爭拗
我覺得江旻憓呢種女人比起林鄭個啲其實更恐怖
https://lih.kg/3753351
其實好多藍尸都好叻
林鄭年年考第一
咁又掂???????????????????????????

老實講咩頭號敵人
佢對於民主自由就唔太重要
咪體育界維穩工具囉
無咩特別
過一段時間啲人就鬧完佢
唔理佢啦
咁有機心都可愛
你自己慢慢J啦on9仔
人地係紅色貴族 藍你老味
嘩依度勁多五毛
30歲仲用可愛形容, 你係咪都係踩緊
左邊嗰個
美斯因為要攞綠卡留係美國
所以特登黎香港唔落場幫美國佬落香港面
佢地仲走唔出 2019 其實講咩都無用,今年中國金牌都有機會第一,班toy 仲好嬲好嬲咁洗版
當年開post話屌曬你班散水撚,理工大學係要塞,美國海軍陸戰隊都話易守難攻,邊個叫人走就係散水撚就係鬼嗰件最尾咪畀人逼問之下承認自己從來冇上街喺屋企睇直播囉

班冚家剷日日逼人表態要人哋對住個鏡頭大嗌光復香港時代革命然後畀人拉就拍下屎忽開個鋪話呃原來佢係黃絲嚟㗎

成班賤種日日上網匿名就吹到天花龍鳳要人去送頭,叫佢做嗰陣時就話你五毛
成班巨嬰 要爭取民主點解唔自己行動?
淨係識對啲名人發脾氣 發悔氣
日日逼人表態都痴撚線,難聽啲講名人唔出嚟講閪話支持打到暴徒,拉啲後生仔去坐監,淨係官方場合講啲官腔說話支持繁榮穩定咁咪算囉

講背景仲好笑,屌你老母cctoy最撚崇拜嗰兩個沈旭暉劉細良仲紅底個奧運嗰班就當神咁拜

一個就直接共產黨委任中央政策組顧問,幫共產黨出謀獻策逃讀香港人;另一個仲犀利,黐埋契爺葉國華又係紅底紅到仆街講輩份仲勁過精英會喺文匯報寫大灣區宣傳

自己啲濕鳩偶像直頭做埋政治委員幫共產黨直接打工就唔計,人哋讀碩士喺美國讀政治研究再去中國了解下都未出嚟講閪嘢就話人哋喺間諜

點睇都係共產黨官方任命政策組紅撚個運動員啦

唔通點呀?

直播訪問唔係講呢啲,重點樣喺香港有得搵食?
學班cctoy廢人話齋日日光復香港時代革命然後坐監畀你笑係condom呀???

屌你老母講就天下無敵又感情勒索又話齊上齊落又話一個不能少,好喇去到真係沖嘅時候啦個個就原來喺屋企睇直播嘆冷氣,又話唔同人負擔都唔同嘅嘢每個人能力唔同

人哋嘅前途同未來就唔係前途,自己嘅前途驚坐監就啱嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞