江旻憓令到時事台某班人咁驚青不斷踩嘅原因

102 回覆
63 Like 333 Dislike
真係又靚又可愛
其實你睇某幾個移咗民嘅黃營KOL
劉細良、傑斯、桑普 佢地夾硬踩到江旻憓惡魔咁已經知班友有幾desparate,啲咀臉肉酸到癲
更好笑嘅係同樣係黃嘅燒山、啤梨、Tommy、熊仔頭呢啲話鳩之你,照撐江
令人更加質疑佢地嗰啲所謂理念究竟係乜柒嘢嚟
桑普重夠膽話自己客觀分析,基於事實。。。聽完完全係基於偏見
屌樓主隻曱甴又屈藍,江本身加拿大藉,又讀尾割狗大學,擺明西方狗派嚟撈中國人嘅錢。咁都叫愛國?

屌你老母啦黃屍曱甴玩反串,我哋藍絲冇咁易上當
無錯呀唔應該stereotype

所以藍/紅底嘅話就算奧運金牌都冇用

掉轉講靠黃呃錢都應該屌, 呃錢嘅黃絲係錯在呃錢,唔好屈到黃有問題

底層都可以正直,精英裡面都大把賤人

That’s it.
踩果班你d手足黎wor
稻草人打夠未
兒登變咗仇藍了 新黃衛兵成立
根本佢就係中共力捧既紅底明日之星
有咩好拗攞佢黎吹奏根本係白痴
例如佢

我覺得江旻憓呢種女人比起林鄭個啲其實更恐怖
https://lih.kg/3753351
藍定黃
不過照你講 可能佢計藍
熊仔頭 : 「我支持江旻憓,你們可以打我了。」
https://lih.kg/3751633
屌哂兩邊 跟住又cctoy , loop到2046
GGT其實係咪只係一隻低級5毛
https://lih.kg/3141794
你咪吹奏囉
呢啲機心友岩哂你
肛B留港排緊三餸飯
黃絲有無良心我就唔知
藍絲一定係on9我就知
GEM 19年護旗手都冇做
哪來的藍 紅到on9
咁佢係紅2代,已經超越黃藍
冇人駁到你 淨係識比負評

啲黃衛兵得個講字 私底下又咪搭港鐵食m記睇Viu
不停追擊呢條女 又唔見佢哋追擊collar
你搞清楚先人地唔係藍, 係根正苗紅
咁藍既真係冇腦或者冇良心居多
我問咗好多次點解冇人屌Viu 嗰班人明明成個背景都係中資 冇人覆我cctoy 最鍾意講留港撚值得擁有 而家有人攞獎唔抵得 即刻係咁屌
班撚樣根本就係自己鍾意嘅就係黃
睇唔順眼佢就係藍
五毛成日散播謠言屈連登仔踩江旻憓
根本冇咁嘅事, 目的係搞分化+托人氣
點解唔踩得江旻憓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞