polyu咁多淫賤狗男女既?

1001 回覆
720 Like 65 Dislike
綠帽男 beta 到…
睇死條女比游水仔玩兩玩就掉埋一邊
睇到好撚燥
自己小學雞仲扮撚晒大袋咁
有料就告, 使撚搵事主講
嚇鬼呀, 睇頭兩句就知條撚嘢冇料啦
有撚用 私癒公處
咁repo ig story個個都拉撚哂啦

男方
po 條友出黎我幫你做撚佢
曾經係情侶既相點會屬於私隱
影果陣大家對住鏡頭你情我願
有無一齊過都成問題
細心啲睇隔離po嘅話,其中一張whatsapp對話圖其實係睇到電話
你餵唔飽, 咪幫下你
細心啲睇 電話po左條女既
唔通又有連登仔學似上次tko拐走小朋友單野咁
搵條女WhatsApp???
警方:你哋糾紛 幫你唔到 去私隱專員搞
私隱專員:暫時睇唔到任何起底問題 只見到公開樣,讀書地方、女方電話,幫你mark低先 一切等調查
唔夠佢哋weak la
警已報
唔怪得狗屎垃圾都可以讀大學 成班都冇腦
先唔講恐嚇呢個問題 點會走去教一個唔識嘅人走去做人 條友本身係社工?
想知犯咗咩法
又唔係公開住址、工作地址同身份證號碼
屌你老味每年交$42100
連基本常識都冇就諗住走去告鳩人係咩事
因為對家真係冇腦 以為咩都靠嚇人哋就會驚 同埋佢哋明明起底法唔係保障佢哋呢啲平民百姓
「起底」一般是指透過網上搜尋器、社交平台及討論區、公共登記冊、匿名報料等方式,將目標人士或其相關人士(如家人、親友等)的個人資料搜集起來,並在互聯網、社交媒體或其他公開平台(例如公眾地方)發布。

可能嚴重影響到佢哋生活
我諗緊洗唔洗請定假拎錢保釋自己
果然男人最憎男人
睇死派帽呢條仔畢業都係去考狗
咁撚無道德既啱哂
扮九人阿哥,呢d係咪叫不誠實使用電腦?
講兩句就淆底 出律師信大返嗰兩條友呀
感情關係黎講...出軌其實好小事...因為走得嘅其實對大家都好...簡單講就係“止蝕”...習慣就好
事實上我幾時都係果句:孤獨唔會殺死你,但人性可以殺死你
最撚燥係綠帽男beta到仆街
比隻癲狗兇兩下就謝撚曬皮
呢啲case 差佬都當睇唔到啦

不過9成冇報警靠嚇 事主又on99信左淆哂底
無論係alpha beta delta 定sigma都唔重要
稍微冷靜少少用吓腦就知無論係差佬定係私隱專員公署根本唔會受理
不過根據呢個po前面啲巴打所講
睇得出男事主應該真係溫室長大
笑左
拍拖唔俾分手?
做人做到要求人都幾低賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞